MIRIĆ DOČARAO VEZU S DRAGANOM: Mitar se valja  s ljubavnicom na plaži!
Foto: Screenshot

Hit

MIRIĆ DOČARAO VEZU S DRAGANOM: Mitar se valja s ljubavnicom na plaži!

Stars -

Folker je u svoja dva spota pokazao kako uživa s 30 godina mlađom Lepom Gagom dok ispijaju vino i razmenjuju nežnosti na jezeru i u hotelskoj sobi

Mitar Mirić (62), po svemu sudeći, uživa s ljubavnicom Draganom Janićijević (32), s kojom je poslednje dve godine u vezi.

Zaljubljen

Folker je izgleda toliko zaljubljen u trideset godina mlađu koleginicu da ju je angažovao u svoja dva spota. U tim projektima je i pokazao koliko mu je stalo do Lepe Gage, kako joj je, inače, estradno ime.

foto: Screenshot

Naime, u spotu za pesmu „Sedi mi u krilo“ Mitru se ljubavnica uvija pred očima dok on sedi na stolici i peva. U jednom trenutku Dragana mu je čak i sela u krilo, kako glasi naziv pesme, a sve vreme koketiraju pogledima.

S druge strane, žešće scene dvoje zaljubljenih se mogu videti u videu za pesmu „ Glas razuma“. U njemu je, ako je suditi po videu, prikazana njihova ljubavna priča. Na početku spota ljubavnica nazdravlja Mitru, a onda su prešli i u akciju. Kadrovi su snimljeni na jezeru, gde mu Dragana najpre prilazi na plaži i baca mu se u naručje. Mitar je dočekuje raširenih ruku, nakon čega se ljube i valjaju po pesku. Ipak, scena koja mnogo govori je na kraju spota. Golupčići su završili u krevetu, gde razmenjuju nežnosti i nazdravljaju žestinom.

foto: Screenshot

Njena ljubav

Podsetimo, Kurir je ekskluzivno objavio da folker ima 30 godina mlađu devojku iako je u braku sa suprugom Sanjom. On pokušava da demantuje vezu s koleginicom, ali ih slike na njenim profilima na društvenim mrežama odaju, kao i opis iznad jedne u kojem Lepa Gaga Mirića oslovljava sa „moja ljubav“.

Kurir.rs/Lj. Stanišić Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track