TAJČI ŽRTVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Bila sam silovana kao tinejdžerka!
Foto: Printskrin Instagram

TRAUME

TAJČI ŽRTVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Bila sam silovana kao tinejdžerka!

Stars -

Tatjana Kameron Tajči otkrila je neprijatne detalje iz privatnog života - da je kao tinejdžerka bila seksualno zlostavljana.

Osim što je poslednjih godina proživela pakao i ostala sama sa trojicom sinova kad joj je suprug Metju Kameron preminuo, hrvatska pevačica je i u mladosti doživela neprijatnosti. Kako kaže, bila je žrtva seksualnog zlostavljanja.

Mnogo stresa

- Kao mama trojice sinova i kreativna preduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka, godinama sam se borila s depresijom i teskobom, kao tinejdžerka sam doživela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovo zavolim sebe i vratim samopouzdanje - prenose hrvatski mediji izjavu nekadašnje pop zvezde, koja više od 20 godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

foto: Printskrin/Facebook

Podsetimo, Tajčin suprug Metju Kameron preminuo je pre dve godine nakon što se razboleo od raka pluća. Kako bi sebi i svojoj deci obezbedila lep život, vlasnica megahita „Hajde da ludujemo“ je odlučila da počne svoj biznis. Pokrenula je kurs „Budi rok zvezda transformacije“, na kojem pomoću meditacije i motivacionih govora pomaže drugima, a na taj način je zaradila za svoju porodicu. Nedavno je počela da radi krstarenja Hrvatskom, a na jahti polaznici zajedno meditiraju, jedu i traže sreću, za cenu od oko 2.300 evra. Velika podrška joj je majka, koja, dok Tajči radi, čuva njenu decu. Pevačica kaže da joj je ovaj vid tretmana psihe pomogao da izađe na kraj sa svim problemima.

Pomagali joj

Inače, pisalo se i da su nakon gubitka muža prijatelji i poznanici pevačice skupili novac kako bi joj pomogli.

(Kurir.rs J. Stuparušić / Foto:Printskrin, Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track