LUNA NE NAPUŠTA STRANU MAJKE ANABELE! A evo šta kaže o razvodu o kojem se do sada ĆUTALO: Mene i Andreja će jedno uvek da spaja i hvala mu na tome!
Foto: Sonja Spasić

PODRŽAVA JE

LUNA NE NAPUŠTA STRANU MAJKE ANABELE! A evo šta kaže o razvodu o kojem se do sada ĆUTALO: Mene i Andreja će jedno uvek da spaja i hvala mu na tome!

Stars -

Luna Đogani istakla je da je očuha Andreja Atijasa zavolela i prihvatila kao člana njene porodice, te da joj je njegov razvod od njene majke Anabele prilično teško pao. Ipak, njoj je ona sada najveća podrška, a Andreju je zahvalna što joj je podraio, kako kaže, jedno predivno stvorenje - sestru Blankicu.

"Žao mi je što se tako završilo, verovala sam da će ovo biti večno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Uvek treba da biramo ono što je najbolje za nas. Andreja sam zavolela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su se razišli kao normalni ljudi i ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jedno predivno stvorenje, Blankicu, i to će uvek da nas spaja. Mama ima mene zauvek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude srećna. Želim da je gledam nasmejanu svaki dan, zato sto je to zaslužila", izjavila je Luna, koja je zajedno sa majkom otišla i na svoj nastup prvenac u Severnu Makedoniju.

"Prija joj ovo što je sa mnom i što nema vremena da razmišlja o nekim stvarima. Nas dve smo srodne duše i šta god da se sutra desi, nas ništa ne može da poremeti", zaključila je ona.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja