Najnovije vesti

FUDBALER PRAVI GALA ROĐENDANSKU ZABAVU U ATINI: Vranješ dovodi Cecu za 50.000 evra!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Široko

FUDBALER PRAVI GALA ROĐENDANSKU ZABAVU U ATINI: Vranješ dovodi Cecu za 50.000 evra!

Stars

Bivši ljubavnik Jelene Karleuše upriličiće u oktobru u jednom od najboljih restorana u Grčkoj slavlje na kom će, pored najveće balkanske zvezde, nastupiti i čuveni Antonis Remos.

Ognjen Vranješ rešio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pevala, ni manje ni više, nego ljuta suparnica njegove bivše ljubavnice Jelene Karleuše Svetlana Ceca Ražnatović.

Fudbaler grčkog AEK, koji je u žižu interesovanja došao upravo zbog afere s malom od velikog skandala, poslednjih dana pregovara sa timom folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini.

foto: Ana Paunković

- Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 evra. Ali i pored toga, on je oduvek cenio i poštovao njen rad. Kada je bio u tajnoj vezi s Jelenom Karleušom, on je čak i njoj govorio da od svih pevačica sa estrade Ceca jedino vredi. To je Karleuši smetalo, ali Vranješ za to nije mario. Nedavno je odlučio da napravi gala rođendansku zabavu i imao je nekoliko pevača u opticaju, a prva na spisku mu je bila Ceca. Ona je profesionalac i zna se koliko traži za nastup, a pevaće najverovatnije sat vremena. Kako sam čuo, za to će biti plaćena 50.000 evra. Ognjen o detaljima pregovara s njenim menadžerima - priča naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

On kaže da će Ražnatovićeva odsesti u najluksuznijem hotelu u Atini.

- Vranješ želi da maksimalno ispoštuje Cecu. Pevačica će biti smeštena u jednom od najboljih hotela u samom centru Atine, i to u najskupljem apartmanu. Sa njom će tokom boravka da budu obezbeđenje i vozač. S obzirom na to da je specijalna gošća, Ceca bi trebalo oko ponoći da se pojavi u restoranu i da otpeva svoj blok najvećih hitova. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije i, naravno, tu će biti njegovi saigrači - završava naš sagovornik.

Naša saznanja potvrdio je fudbaler.

- Ko ne želi da mu Ceca peva na rođendanu? Pregovori su toku. To je sve što imam zasad da kažem.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Cecom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...