TREBA MI DEVOJKA NA 5 MINUTA DA JE ZATVORIM U SVOJA 4 ZIDA: Sloba Radanović nikad OTVORENIJI! Ko kaže da sam ZAUZET? JA SAM ODUZET!
Foto: Damir Dervišagić

odlučan!

TREBA MI DEVOJKA NA 5 MINUTA DA JE ZATVORIM U SVOJA 4 ZIDA: Sloba Radanović nikad OTVORENIJI! Ko kaže da sam ZAUZET? JA SAM ODUZET!

Stars -

Sloba Radanović priznao je da je usamljen, pa priču nadovezao objašnjavajući kakva mu devojka tačno treba, ali i šta bi najradije sa njom radio.

Kako su ga povezivali sa mnogim devojkama, pevač je rešio da se potpuno otvori pa istakao da mu nedostaje da sa nekim popriča u svoja četiri zida i provede "nekih pet minuta nasamo".

foto: Sonja Spasić

- Nisam zauzet! Ko kaže to? Ja sam oduzet zbog treninga! Stvarno nisam zauzet, trenutno sam sam. Nedostaje mi neko da popričam sa njim i provedem nekih pet minuta u svoja četiri zida. Ali opet, ne treba ništa po svaku cenu. - rekao je Radanović u emisiji "Premijera" i otkrio kakvu devojku priželjkuje.

- Devojka o kojoj maštam treba da bude posvećena i da ima razumevanja za moj posao, to je sada presudno. Neko ko bude sa mnom treba da ima ozbiljne živce - upozorio je devojke zgodni, ali usamljeni Radanović.

foto: Printscreen Instagram

Kuirir.rs, MV, Telegraf / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja