ĐORĐE TRAŽIO PASTU DA Anastasija opere zube

BIZNISMEN CECINU ĆERKU DRŽI KO MALO VODE NA DLANU! Anastasija krenila u Cirih sa Đorđem: Evo šta sve biznismen radi za nju, a za doručak svega sem PTIČJEG MLEKA (VIDEO)

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović, koja je nedavno otpočela zajednički život sa svojim dečkom novosadskim biznismenom Đorđem Kulićem, otputovala je s njim u Švajcarsku kako bi podržala svog dečka jer on tamo ima poslovne obaveze.

Anastasija i Đorđe su na beogradski aerodrom stigli u ranim jutarnjim časovima, a kako su se prvo zaputili u pekaru, bilo je jasno da nisu stigli da doručkuju.

"Odmah nakon što su čekirali prtljag, popeli se na sprat kako bi doručkovali. Najpre je Đorđe je kupio pecivo za oboje. Dok je jela kiflu, Anastasija je shvatila da joj fali mleko, koje je njen dragi zaboravio da kupi. Brže-bolje je ustala i otišla da ga kupi", ispričao je izvor i dodao da je Kulić zaboravio i pastu za zube, te je i nju pazario u jednoj prodavnici na aerodromu.

"Đorđe je jurio pastu za zube, a Anastasija ga je za to vreme čekala. Čim su primetili da ih gledaju, oni su se odvojili, pa su kasnije sa nekoliko metara razdaljine krenuli ka avionu", kaže izvor i dodaje da je mladi par izazvao vrlo malo pažnje. Gotovo su bili neprimetni. Anastasija je čak bila bez šminke, sportski odevena i u patikama, dok je njen izabranik bio takođe potpuno obično obučen", rekao je izvor, objašnjavajući da se čemu nisu razlikovali od svojih vršnjaka.

foto: Pritnscreen

"Kada bi ih neko slučajno njih dvoje ni po sreo na ulici, ne bi ih prepoznao u prvi mah. Navikli smo da je Anastasija uvek sređena, ali je u ovom izdanju neprepoznatljiva", priča izvor.

Ono što je bitnije od njihovog fizičkog izgleda jeste to da se divno ponašaju i ophode jedno prema drugom. Đorđe je nežan prema svojoj lepšoj polovini. Kada su stigli na aerodrom, on je nosio kofere, dok je ona svoju torbu. Nakon toga ju je nahranio i napojio, a kada su krenuli ka izlazu, zagrlio ju je i nežno poljubio", ispričao je izvor.

Uživa u Švajcarskoj

Anastasija je na svom Instagramu postavlja video iz Švajcarske, na kojem se vidi kako uživa u svakom trenutku. Anastasija, sem fantstične hrane, šetnje po gradu i kupovine, probala je električni trotinet.

foto: Pritnscreen

Uživa i u dobroj hrani

Anastasija je postavila video sa doručka i pokazala kako njen dragi brine i da bude sita. Sto je bio postavljen besprekorno, a posluženo je sve što pevačica voli, bilo je svega sem ptičijeg mleka.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track