PROSLAVILA SE SA 16 GODINA HITOM IZ 90-IH KOJIM JE DRMALA CELIM BALKANOM! Doživela je VELIKU tragediju i potpuno nestala sa scene, a evo gde je danas i kako izgleda! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

Danas se bavi potpuno drugim poslom

PROSLAVILA SE SA 16 GODINA HITOM IZ 90-IH KOJIM JE DRMALA CELIM BALKANOM! Doživela je VELIKU tragediju i potpuno nestala sa scene, a evo gde je danas i kako izgleda! (FOTO)

Stars -

Pevačica Lina Marković pevala je jednu od najpopularnijih pesama devedesetih.

"Bumbar" su znali i oni koji su slušali tu vrstu muzike, ali i oni koji nisu baš bili ljubitelji tog pravca. Lina je sa samo 16 godina pomenutom pesmo postigla veliki uspeh. Malo nakon što se proslavila, odlučila je da se povuče sa estrade, pa je u javnosti nije bilo skoro dvadeset godina.

- Sve mi je to bilo zanimljivo, popularnosti, odlični saradnici, putovanja... Bila sam tinejdžerka, uživala sam - rekla je nekadašnja pevačica, koja živi u Podgorici.

foto: Privatna Arhiva

- Otac mi je umro 1997. godine, samo godinu dana nakon prvih uspeha. Povukla sam se tada bila, ali sam nastavila da radim - kazala je Lina, međutim onda se desilo nešto što je iznenadilo mnoge oko nje.

Posle toga joj se izgubio svaki trag, a Lina se udala, sada se preziva Marković i rodila je dvoje dece. Pre 6 godina je ostala bez majke, a pre 2 godine i bez supruga!

Izdala je dva albuma. S provog CD-a koji je izdat 1996. godine izdvojile su se pesme "Bumbar" i "Bez reklamacije", a godinu dana kasnije Lina je objavila i drugi.

S tog albuma ređali su se hitovi "Kašika", "Stope u pesku", "Slutim da je kraj" i "24 bez šlema". Nedugo zatim Lina se povlači sa scene. Danas se bavi totalno drugim poslom i majka je dve ćerke.

Kurir.rs/Foto Printsceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track