PAVLOVIĆEVA IZ RIJALITIJA PRAVO NA OPERACIONI STO! Muž joj došao iz Švajcarske i ne napušta joj STRANU!
Foto: Damir Dervišagić

Na remontu

PAVLOVIĆEVA IZ RIJALITIJA PRAVO NA OPERACIONI STO! Muž joj došao iz Švajcarske i ne napušta joj STRANU!

Stars -

Učesnica Hepijevog rijalitija je operisana, a sve vreme uz nju je bio suprug, koji je došao iz Švajcarske

Stefani Pavlović napustila je vilu „Parova“, ali samo nakratko! Pevačica je zbog deformacije grudi morala da ode na remont silikona, a oporavak će nastaviti u rijalitiju.

Nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“, koja se istakla čim je kročila u luksuznu vilu u Zemunu, morala je da izađe nakratko iz zdravstvenih razloga. Pavlovićeva je pre ulaska u rijaliti zakazala operaciju, tačnije zamenu silikona, jer su joj ovi koje već ima dotrajali i izdeformisali su se, pa se dogovorila s produkcijom da joj izađu u susret.

- Stefani je pre nekoliko godina ugradila silikone, a još ranije je planirala da ih remontuje. Pre ulaska u „Parove“ zakazala je operaciju kod estetskog hirurga na jednoj klinici u Beogradu, pa je u dogovoru s produkcijom izašla, što je i logično, jer je zdravlje na prvom mestu. Ona se plašila da se nešto ne iskomplikuje, jer već neko vreme ima probleme s grudima. Bile su izdeformisane, tačnije, jedna strana joj je spala, pa je htela da ih podigne i onda je rešila da ugradi nove silikone - kaže naš izvor i dodaje da će se ona ubrzo vratiti u rijaliti.

- Njen plan je da nastavi oporavak u „Parovima“, jer to nije proces kao ranije da morate da ležite mesec dana kod kuće u zavojima. Oporavljaće se nekoliko dana kod kuće, a posle ulazi u rijaliti. Ona to neće da propusti, skrenula je pažnju na sebe i neće da dopusti da se njeno učešće završi tek tako - kaže izvor i dodaje da je operacija obavljena juče.

Kontaktirali smo sa pevačicinim mužem Miroslavom, koji živi i radi u Švajcarskoj, a koji je došao u Beograd da bude uz suprugu.

- Tačno je, Stefani se upravo operiše. Nadam se da će sve biti u redu. Sada ne mogu ništa da pričam jer intervencija nije gotova - rekao nam je njen suprug.

Nekoliko sati kasnije javila nam se i Stefani.

- Sve je u redu, nije bilo komplikacija. Doktor će me verovatno danas pustiti da se vratim u hotel, gde ću nastaviti da se oporavljam. Imala sam problem s jednom stranom grudi, spustila mi se, pa sam morala to da sredim. Zato sam ugradila nove silikone i podigla sam grudi - rekla nam je pevačica.

foto: Privatna Arhiva

Stefani Pavlović je pažnju gledalaca privukla kada je pričala o svojoj burnoj prošlosti. Ona je otkrila da je radila kao animir-dama u Cirihu jer ima bolesnog brata.

TETOVAŽOM KRIJE OŽILJAK

MAJKA JE POLILA VRELOM KAFOM!

Stefani na grudima ima i interesantnu tetovažu, ali je otkrila zbog čega je morala da je uradi.

- Imam opekotinu na dojci, zato sam je prekrila tetovažom. Mama je nosila ajncer s vrelom kafom i služajno me polila - rekla je Stefani.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto:Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track