DIŽE JOJ SE KOSA NA GLAVI OD ŽENSKIH RAZGOVORA: Iva Štrljić ima 42 godine, a kao da ne stari! Sad priznaje ono što svaka dama treba da ČUJE!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

DIŽE JOJ SE KOSA NA GLAVI OD ŽENSKIH RAZGOVORA: Iva Štrljić ima 42 godine, a kao da ne stari! Sad priznaje ono što svaka dama treba da ČUJE!

Stars -

Iva Štrljić (42) poznata je po tome što prkosi godinama, a sada je progovorila o tome šta žene treba da čine kako bi radile na sebi.

Glumica kaže da po pravilu žena treba da budu negovane i očuvane jednako kao muškarci.

foto: Damir Dervišagić

"Onaj ko ima pokretačku „lokomotivu“ u sebi, taj pojedinac će imati manje bora u životu, manje ogorčenosti. Kada čovek u sebi ima ogorčenost, onda lošije stari, a kada nema - onda "lepo" stari. Mi želimo što duže da budemo lepe, ali malo ljudi radi na sebi po tom pitanju. Žena mora da se oseća dobro, sigurno, zbrinuto", istakla je glumica i dodala da ne voli ženske razgovore, od kojih joj se "diže" kosa na glavi, te da je veoma povučena kada se radi o govorenju ličnih stvari.

"Ja sam u srednjim godinama, ali stvarno mislim da su ovo sada moje najlepše godine. Lepše se kao žena osećam sada, nego u 22 godine. Onoliko sam lepa, koliko sam želela oduvek da budem. Život služi da nas učini lepim, a ne da nas upropasti, koliko god imali ili nemali. Zavorena sam osoba i ne prisustvujem toliko ženskim razgovorima. Nisam za to da se intima deli tek onako, jer smatram da ko lako deli svoje tajne, onda olako deli i tuđe", zaključila je glumica u emisiji "Posle ručka".

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja