Najnovije vesti

MILIJANA SA MILOJKOM ŽIVI U KUĆI OD OKO 100 KVADRATA! Njegove stvari je sve pobacala, hrane se po restoranima jer NEMA VREMENA DA KUVA, a evo šta je uzela iz RODITELJSKOG DOMA!
Foto: Kurir

pohvalila se

MILIJANA SA MILOJKOM ŽIVI U KUĆI OD OKO 100 KVADRATA! Njegove stvari je sve pobacala, hrane se po restoranima jer NEMA VREMENA DA KUVA, a evo šta je uzela iz RODITELJSKOG DOMA!

Stars

Milojko Božić još pre svadbe renovirao je prizemnu kuću od od stotinak kvadrata, a pošto mu je nekadašnja komšinica izgovorila sudbonosno "da", sve stare stvari zamenjene su novima, a par je tu započeo bračni život. Milijana nije propustila priliku da se pohvali ljubavnim gnezdom koje su svili u Pilatovićima pre nego što je sa suprugom ponovo otišla u vilu "Parova" u Zemunu. 

Svaki delić uređen je po njenoj želji i meri, a starom Milojku nije bilo ostalo ništa drugo do da poštuje njen izbor. U sve ove promene uloženo je nešto novca od ušteđevine, a drugi deo "uzeli" su u rijalitiju u kom sada opet borave. 

"Ama baš ništa u kući nema, niti će biti kada završimo opremanje, staro. Ni jedna jedina čaša. Spavaću sobu smo, po mojoj želji, okrečili u ljubičasto i u njoj provodimo najviše vremena zato što u dnevnom boravku još uvek nismo montirali televizor. Zidovi u dnevnom boravku su krem, bež i sive boje, jer volim te nijanse, ali ova prostorija još nije opremljena. Hoću da kupim crnu ugaonu garnituru, komodu za televizor i jedan stočić", rekla je pred odlazak u rijaliti Milijana. 

Stari nameštaj koji se nalazio u Milojkovoj kući pre nego što se oženio su bacili i poklonili. Milijana je iz roditeljskog doma prenela samo lične stvari i ništa više, jer – u novom životu hoće sve da joj bude novo. Tako u kuhinji još nisu skinuli foliju sa lajsni, ali i ne žure, jer tu ne provode mnogo vremena. Milijana je istakla da se njih dvoje hrane po restoranima, jer ona iako zna, od obaveza nema vremena da kuva. 

Milojko je takođe vešt kuvar, ali kutlaču od kada se oženio ne dohvata! Nekad, jer više vremena ima, popegla i prostre veš. Najredovnija gošća im je Milijanina baka, starija od supruga svoje unuke četiri godine. Tu je da prinese i pomogne kad kuća zatraži pouzdanu žensku ruku.

foto: Instagram screenshot

Kako se navodi, posle svadbe Božići uglavnom žive utroje! Kod njih često boravi Milijanina kuma Ilijana Vagić, koja im je za svadbu poklonila televizor i kojoj mir Pilatovića prija da se "restartuje od beogradske svakodnevice".

"Kada je kod nas, a više jeste nego što nije, spavaću sobu koristi kuma, naša uvek draga gošća. Nas dve smo često u kupovini i opustošismo prodavnice kozmetike, tako da će nam trebati jedna polica za šminku", istakla je Milijana.

Milojko i Milijana nisu spavalice. Oboje se bude rano, s tim što Milojko ustane pola sata ranije od Milijane. To vreme iskoristi da skuva kafu i ženi je donese u krevet. Ona mu se poljupcem zahvali za pažnju.

foto: Happy screenshot

Na njihovom imanju je i jedna brvnara koju je pre više od 150 godina pravio Milojkov pradeda.

"Pre pet, šest godina sam renoviarao krov brvnare. Sve u njoj ima i komotno tu može da se živi", otkrio je Božić.

Pred kućom imaju veliko i lepo uređeno dvorište okruženo stablima kruške, jabuke, šljive i višnje.

"Grdila sam ga što je kosio travu jer ja obožavam to da radim", prokomentarisala je Milijana. 

Međutim, pitanje je šta će ostati od tog travnjaka jer taj deo dvorišta ona želi da pretvori u bazen. Radovi bi trebalo da počnu na proleće. Milojkovo je da ispoštuje volju supruge, a i njemu bi prijalo da pred kućom može da se okupa.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...