Najnovije vesti

ZVEZDA REAL MADRIDA OTKINULA NA DARU BUBAMARU! Luka Jović (21) samo zbog nje došao u BG, šta sve nije uradio da smuva 22 godina stariju pevačicu! Džaba mu 1,5 miliona € mesečno, evo kako ga je oduvala
Foto: Dragana Udovičić, EPA/Rodrigo Jimenez

ČUO DA JE ŽIVA VATRA

ZVEZDA REAL MADRIDA OTKINULA NA DARU BUBAMARU! Luka Jović (21) samo zbog nje došao u BG, šta sve nije uradio da smuva 22 godina stariju pevačicu! Džaba mu 1,5 miliona € mesečno, evo kako ga je oduvala

Stars

Napadač Real Madrida Luka Jović (21) udvarao se Dari Bubamari (43)! Fudbaler je želeo pošto-poto da smuva 22 godine stariju pevačicu jer je čuo da je u krevetu živa vatra!

Luka je toliko zagrizao za Daru da je nedavno došao iz Španije u Srbiju samo na dva dana kako bi otišao na njen nastupu jednom beogradskom klubu. Kako priča dobro obavešten izvor, Jović je na Bubamaru bacio oko još u martu!

foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

"Luki je Dara oduvek jedna od omiljenih pevačica. Stalno je pričao da obožava njene pesme, alí i da mu je ona top-riba. Kada je raskinuo sa Anđelom Manitašević, koja mu je u januaru rodila sina Davida, već u martu je krenuo da se udvara Dari. Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do njenog broja i slao joj je poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu. Dara je, međutim, mislila da je neko zeza i lažno se predstavlja kao Luka Jović! Ni na poruku mu nije odgovorila, već je odmah blokirala taj broj! Svakodnevno joj stižu svakakve poruke od udvarača. Ona je rešila da bude sama i da se posveti isključivo svojim novim pesmama i sinu Kosti", priča izvor.

foto: Damir Dervišagić

Luka se tu nije zaustavio, već je pre dve nedelje došao na Darin nastup.

- Sve vreme je gledao u pevačicu i među poslednjima je napustio klub, čekaiući priliku da priđe Dari. Ona je, međutim, odmah posle poslednje pesme izletela iz kluba i otišla u Novi Sad", priča naš izvor.

Dok se Dara nećkala, Luku je brže-bolje upecala manekenka Sofija Milošević. "Luki se nedavno javila Sofija i posle nekoliko poruka njih dvoje su započeli strasnu vezu. Ona je odmah otišla kod njega u Španiju", završava priču izvor.

Mi smo kontaktirali sa folkerkom, koja je birala reči dok nam je govorila o Luki. "Imponuje mi što je naš čovek, koji je poznat u svetu, bio baš na mom nastupu. Drago mi je što sam mu jedna od omiljenih pevačica. Ja tog momka ne poznajem! Znam samo da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze baš na moje nastupe", rekla je Dara, ne želeći da komentariše ništa više o fudbaleru, koji, inače, mesečno zarađuje 1,5 miliona evra!

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Hit/Foto Dragana Udovičić/EPA/Rodrigo Himenez

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...