Premijera Betmena u Beogradu

Bez straha

Premijera Betmena u Beogradu

Stars -
Premijera „Uspona mračnog viteza“, posle masakra u SAD, kod nas prošla bez problema

Srbi bez panike.Film „Uspon mračnog viteza“, poslednji deo trilogije o Betmenu Kristofera Nolana, sinoć je premijerno prikazan u prepunoj sali bioskopa Sinepleks.

Mnogi su se zapitali kako će proći projekcija u Beogradu, s obzirom na minule događaje u Denveru, kada je Džejms Holms na ponoćnoj projekciji Nolanovog filma ubio 12, a ranio 59 ljudi. Iz distributerske kuće „Tak“ izjavili su da žale zbog masakra u Aurori kod Denvera, a PR Sinepleksa Slađana Milošević rekla je da je u Beogradu sve pod kontrolom.- Sve protiče onako kako je zamišljeno. Nema nikakvih incidenata, ali je obezbeđenje „Delta sitija“ prisutno ako bilo šta zatreba - rekla je Slađana.Nakon što su dvojica policajaca pretražila salu, publika je jedva dočekala da uđe i vidi poslednji nastavak „Betmena“. Neki od njih su bili vidno uzbuđeni, ali nisu pridavali veliki značaj događaju u Americi, a drugima su, kad su ušli u mrak bioskopske sale, malo zadrhtala kolena. Ipak, premijera je prošla odlično i bez incidenata.

Dejana Lazin
Dejana Lazin

Marko Milosavljević
Marko Milosavljević

Dejana Lazin: Ma, mi smo već svašta preživeli- Ne plašim se da će nešto da se dogodi na večerašnjoj premijeri. Mi smo svašta preživeli, i bombardovanje, tako da ne strahujem da će doći neko i poludeti kao tip u Americi.Marko Milosavljević: Kod nas je bezbedno- To što se desilo u Denveru je izolovan slučaj. Kod nas se, bar dosad, nisu dešavale takve stvari i nema razloga za brigu. Mislim da je to bio planiran čin i da on nije samo tako pukao i pobio sve te ljude, nego je napad razradio do detalja. Ući ću u salu i uživati u filmu.Marijana Mijajlović: Nije mi bilo svejedno- Jao, mogu da vam kažem da mi nije bilo svejedno kad sam se našla u mraku i još gledam one opasne scene. U nekoliko navrata sam se cimnula, tako da sam i dečka koji je sedeo pored mene uplašila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track