Najnovije vesti

NIJE VIŠE PČELAR IZ KUPINOVA!  Miki Đuričić sad uzgaja mangulice, a evo ko mu svaku dan dolazi na kapiju!
Foto: Printscreen Youtube/AgroTV Srbija, Stefan Jokić

Neće da je više poznat

NIJE VIŠE PČELAR IZ KUPINOVA! Miki Đuričić sad uzgaja mangulice, a evo ko mu svaku dan dolazi na kapiju!

Stars

Miki Đuričić dane provodi u odsluženju kazne u svojoj kući u Kupinovu, jer je zbog fizičkog napada na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u Zadruzi osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Miki je vreme pritvora odslužio da renovira kuću, a u dvorišti pored Žute ima i većeg psa koju je čuvar. Đuričić je sa prozora mrzovoljno dobacivao novinarskoj ekipi:

foto: Printscreen Paparaco lov

"Nemam više šta da pričam za medije, prestao sam sa rijalitijima, sada se bavim poljoprivredom. Kupio sam svinje, mangulice, ništa drugo me ne zanima. Šta ima da se intervjuiše jedan Miki iz Kupinova, šta nekoga briga šta ja radim", vikao je Miki, tvrdeći da ga ne zanima popularnost, iako je bio u nekoliko rijalitija, a onda je o njemu progovorio i njegov komšija iako je Miki sa prozora vikao na njega da ništa ne govori.

"Znam ga od rođenja, ljuljao sam ga u kolevci. Ume da plane, ali nije nasilan. Sada vodi mirniji život nego ranije, posvetio se domaćinstvu. Nabavio je svinje i gaji ih", rekao je ovaj komšija uprkos Mikijevoj molbi da ne govori ništa sedmoj sili.

Meštani kažu da Miki poštuje kaznu, ali i da ima predviđeno vreme da izađe do centra Kupinova. Lokalni prodavac sladoleda mu na biciklu donosi poslasticu, a on je preuzima preko kapije.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...