RADA MANOJLOVIĆ DEPORTOVANA IZ ŠVAJCARSKE! Pevačica se oglasila povodom velike neprijatnosti: Sve je bilo plaćeno, ali BIROKRATIJA JE TO!
Foto: Damir Dervišagić

šok

RADA MANOJLOVIĆ DEPORTOVANA IZ ŠVAJCARSKE! Pevačica se oglasila povodom velike neprijatnosti: Sve je bilo plaćeno, ali BIROKRATIJA JE TO!

Stars -

Radmila Manojlović u toku današnjeg dana doživela je ogromnu neprijatnost. Kako se navodi, ona je u Švajcarskoj zadržana nešto više od sat i po zbog provera a prema najnovijim saznanjima deportacija sa ciriškog aerodroma je u toku.

Rada je, naime, trebalo tamo da nastupi ove večeri, međutim pošto nije imala radnu vizu u pasošu nije uspela da dođe do odredišta. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" od 17 sati bila je zadržana zbog provera, a deportacija je u toku.

"Imala sam vizu, sve plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili zato što nemam radnu vizu u pasošu", počela je priču Manojlovićeva, pa nastavila:

"Nemam vizu u pasošu zato što oni nisu radili zbog 'Helouvina', Noći veštica. Mnogo mi je žao zbog publike!"

Rada je istakla i da, inače, koncerte ne otkazuje ni u najgorim uslovima.

"Žao mi je što se ovo desilo, ja nastupe ne otkazujem ni kad sam mrtva bolesna! Nastup ćemo ponovo zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik nadam se", ispričala je ona kroz smeh, pa zaključila:

"Birokatija je to, nisam ni prva ni poslednja koja je imala ovakav neki problem!"

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto:Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja