MALTRETIRAO JE ZVEZDU GRANDA, BIO U ZATVORU I UTEHU TRAŽIO U NEMORALNIM DEVOJKAMA: Tamara se razvela, pa otkrila istinu o BIVŠEM MUŽU!
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE JOJ LAKO

MALTRETIRAO JE ZVEZDU GRANDA, BIO U ZATVORU I UTEHU TRAŽIO U NEMORALNIM DEVOJKAMA: Tamara se razvela, pa otkrila istinu o BIVŠEM MUŽU!

Stars -

Tamara Radmilović, učesnica "Zvezda Granda" otkrila je da se razvela pre mesec dana.

Ona kaže da joj je muž pravio ljubomorne scene, kao da je trpela psihičko i fizičko nasilje, kao i da je bio jako loš muž i otac.

"Posle nije mogao da podnese razvod pa je počeo da traži utehu u raznim nemoralnim devojkama, nedozvoljenim supstancama i piću, pa je tako zbog nedozvoljenih supstanci pre mesec dana završio u zatvoru, gde je proveo nedelju dana. Nadam se da me više neće uznemiravati jer inače ću morati opet da ga prijavim policiji", rekla je Tamara koja dodaje da njen bivši suprug nema novca, a glumi da ima.

"Hvata devojke na tuđe autombile. Živeo je na moj račun u mom stanu, moji roditelji su platili našu svadbu, a ja razvod jer dinara nije imao. Otkad sam se razvela, procvetala sam. Momci me stalno muvaju i sigurna sam da ću naći onog pravog jer i dalje verujem u ljubav i u sreću", rekla je Radmilovićeva.

Da podsetimo, Tamara i njen sada bivši suprug Bojan Marjanović imaju sina Kristijana.

Kurir.rs/K.Đ/Nemazabranjenih, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja