Najnovije vesti

NADAM SE DA ĆE MI BITI LAKŠE TADA: Mirka Vasiljević smislila šta će raditi u budućnosti, a evo zbog čega joj nije teško da sa Kipra dolazi u SRBIJU!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

NADAM SE DA ĆE MI BITI LAKŠE TADA: Mirka Vasiljević smislila šta će raditi u budućnosti, a evo zbog čega joj nije teško da sa Kipra dolazi u SRBIJU!

Stars

Mirka Vasiljević nedavno je sa decom otišla na Kipar kod izabranika Vujadina Savića koji trenutno tamo radi. 

Nakon tri meseca razdvojenosti Mirka je sa troje dece spakovala kofere i otišla u Nikoziju, kako bi porodica bila na okupu, a kako ističe na promenu su se brzo navikli.

"Živeli smo u veliki gradovima gde je sve užurbano, ali i u manjim gde vreme teče znatno sporije i trudili smo se da u svakom mestu uživamo i maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje nam se nude. Ni škola nam nije problem, kombinujemo. Imam sreće da je moj posao periodičan, zasad igram u četiri predstave, ali ako budem prihvatila i ulogu u nekoj TV seriji, sigurno je da ćemo deca i ja duže boraviti u Beogradu, pa će najstariji sin ići u školu Kralj Petar Prvi, koju sam i ja završila. U Nikoziji postoji dosta internacionalnih škola i vrtića koji su odlični, pa će ih klinci pohađati dok boravimo na ostrvu", rekla je glumica.

foto: Sonja Spasić

Mirka ne krije da joj nedostaje posao, te da se uvek raduje kada dolazi u Beograd da odigra neku od predstava u kojima trenutno ima angažmane. Zbog poslovnih obaveza u rodni grad putuje nekoliko puta mesečno.

"Nije mi teško da dođem na dan ili dva, jer glumu obožavam, a i navikla sam na jak tempo. Zapravo, sjajno funkcionišem kad imam mnogo obaveza, ako imam samo jednu ubijem se od dosade. Nadam se da će mi iz godine u godinu biti sve lakše jer će deca biti veća, pa ako mi ponude neku veću ulogu u seriji, moći ću da je prihvatim", ispričala je Mirka.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Gloria, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...