(NE)PRIZNATA DECA! OVO SU POPULARNI OČEVI NA ODREĐENO VREME: Brega prvi priznao ćerku, Keba se i dalje pravi lud!
Foto: Dami Dervišagić, Marina Lopičić

(NE)PRIZNATA DECA! OVO SU POPULARNI OČEVI NA ODREĐENO VREME: Brega prvi priznao ćerku, Keba se i dalje pravi lud!

Stars -

Šareno: Većina poznatih muškaraca koji imaju vanbračnu decu priznala je očinstvo, mada postoje i oni koji to negiraju i pored svih mogućih dokaza

Poduži je spisak poznatih koji su iz kratkih ljubavnih afera dobili decu i većina njih o tome danas otvoreno govori, mada postoje i oni koji, i pored sudskih presuda, ne priznaju očinstvo.

Prvo Bregino dete... ćerka Željka
Prvo Bregino dete... ćerka Željkafoto: Damir Dervišagić

Prvi koji je pre više od četiri decenije priznao vanbračno dete bio je Goran Bregović. Legendarnom Bregi ljubav se desila sa Sarajkom Jasenkom, koja se tada bavila plesom, a trudnoća je bila potpuno neplanirana. Ipak, frontmen Bijelog dugmeta je priznao ćerku Željku, koja danas živi u Austriji, udata je i ima decu, dok u braku sa suprugom ima još tri ćerke.

Priznao ju je  sud, ali ne i tata... Kebina ćerka Ina
Priznao ju je sud, ali ne i tata... Kebina ćerka Inafoto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

Za razliku od Brege, Keba neće ni da čuje za svoju ćerku Inu, rođenu iz veze s Ljiljanom Jevremović, s kojom je varao suprugu Olju. Godinama su se bivši ljubavnici sudili, sve dok sud nije nepobitno utvrdio njegovo očinstvo i naložio mu da plaća alimentaciju. Ipak, i pored toga, Inu nikada nije želeo da vidi, govoreći da „to dete nije rođeno iz ljubavi“.

ŠABAN ŠAULIĆ

IZDRŽAVAO SINA ROBERTA

Pokojni kralj narodne muzike takođe je od samog početka bez pogovora pristao da učestvuje u odgajanju vanbračnog sina Roberta, kojeg je dobio tokom veze sa izvesnom Nevenkom Prodanović. - Prvi put sam Roberta video kada je imao pet godina. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin i mislim da sam se poneo kao čovek. Priznao sam ga a da nisam ništa proveravao. Davao sam mu novac, ali kada je stasao da može sam da radi, prestao sam da ga izdržavam - izjavio je svojevremeno Šaban.

SINIŠA MIHAJLOVIĆ SINA UPOZNAO TEK POSLE 18 GODINA

foto: Privatna Arhiva

Trener Bolonje u braku s Arijanom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana. Međutim, poznato je i da Mihajlović ima još jednog sina, Marka, koga je priznao odmah po rođenju. - Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Ali dosad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - rekao je jednom prilikom Siniša.

MARINKO ROKVIĆ BLIZAK SA SINOM DARIOM

foto: Privatna Arhiva

Čim je saznao da ima vanbračnog sina Darija, Marinko je to javno obelodanio. Pevač se prema svom sinu oduvek ponašao krajnje korektno i tretirao ga je kao punopravnog člana porodice. Dario Rokvić sa suprugom i dvoje dece živi u Kanadi, ali povremeno posećuje Beograd, gde vreme provodi sa svojim ocem, ali i dvojicom braće Markom i Nikolom.

MIROSLAV ILIĆ

I DALJE NEGIRA OČINSTVO

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Miroslav je pre 33 godine dobio sina Devina tokom afere s Mirjanom Antonović. On nikada nije želeo da prizna očinstvo, niti je do sada imao kontakt s vanbračnim naslednikom. Ipak, u toku je sudski proces u Beogradu tokom kojeg će Ilić morati da se podvrgne DNK analizi, kada će konačno biti stavljena tačka na ovu priču, za koju on sve vreme tvrdi da je nameštaljka. - Brena je rekla još odavno da je danas lako utvrditi ko je čije dete, ali ja ne vidim razlog da idem na DNK, niti mi pada na pamet da to radim zbog nekoga ko je psihopata - branio se Miroslav.

ERA OJDANIĆ

PONOSAN NA SVE NASLEDNIKE

Popularni folker nikada nije krio da mnogo voli žene, kao i da je produkt njegovog razvratnog života dvoje vanbračne dece - sin Andreas i ćerka Bjanka. - Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umeo je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav s drugaricom! - rekao je Era.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević Foto: Dami Dervišagić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track