SVE ŠTO STE HTELI DA VIDITE NA TV, ALI NISTE MOGLI! Filip Čukanović pokreće emisiju na Prvoj! Najveće zvezde iza kamere
Foto: Promo

PRVI GOST LUKA MODRIĆ

SVE ŠTO STE HTELI DA VIDITE NA TV, ALI NISTE MOGLI! Filip Čukanović pokreće emisiju na Prvoj! Najveće zvezde iza kamere

Stars -

Filip Čukanović, jedan od najpopularnijih srpskih TV lica, pokreće emisiju kakva dosad nije viđena na ekranima! Zove se “Lično Nezvanično”, traja pola sata, a premijera je zakazana za 1. decembar u 19 časova na Prvoj.

O glamuru poznatih znamo sa kamera, ali kada se kamere ugase, sve je drugačije. Upravo ovaj, manje znani deo poznatih, pokazaće nam Filip Čukanović.

Iako ga cela Srbija "poznaje", “Lično nezvanično” je njegova prva autorska emisija. Među gostima će biti planetarne zvezde, ali FIlip nam ostavlja da sve to vidimo u njegovim emisijama. Dodaje da ovo nije emisija koja će imati popriličan broj emitovanja jer je teška i skupa za realizaciju.

- Produkcija je na najvišem nivou, držimo se svetskih standarda, a ličnosti sa kojima radimo imaju mnogo strpljenja i spremne su da nam se otvore iz drugog ugla. Na tome sam im izuzetno zahvalan. Zasad niko nije odbio gostovanje u emisiji. Suština je da li imaju vremena i koliko žele da nas puste da uđemo u njihov svet. S tim u vezi, dešavalo se da ja odustanem od ideje jer želim u emisiji da pokažem nezvanično određenu ličnost. Inače, prvi gost u emisiji, na moje veliko zadovoljstvo, jeste prvi Srbin u dresu Real Madrida posle dve decenije - Luka Jović. Boravili smo u Madridu i snimili kako funkcioniše jedan od najpoznatijih klubova na svetu. Luka priča o uspehu, borbi za mesto pod suncem pritiscima, privatnom životu i zahvalan sam mu što nas je pustio u svoj svet. Srećan sam što dobitnik Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta Luka Modrić prvi put govori za srpske medije i to je emisija koja će otvoriti ovaj serijal - otkriva nam Filip, i dodaje da već mesecima s ekipom radi na ovom formatu koji iziskuje i putovanja i dugo montiranje ali i pregovore sa gostima.

Filip Čukanović
Filip Čukanović foto: Promo, Aleksandar Krstivić

Njegove izveštaje sa terena, i političke emisije, gledaćemo i dalje.

- Volim reporterski posao, putovanja, uključenja uživo, saopštavanja važnih vesti. Ne odričem se terena, a “Lično nezvanično” mi daje veću slobodu, opušteniji pristup i širi spektar ljudi, tj. njihovih profesija - otkriva Čukanović.

foto: Promo

- Ne sumnjam da će tek biti anegdota i raznih utisaka. U ovom trenutku definitivno izdvajam Madrid i posetu svom prvom gostu koji je bio više nego dobar domaćin, kao i uživanje na jednom od najčuvenijih stadiona na svetu - Santijago Bernabeu. Inače, planove za sledeće goste ne smem otkrivati dok pregovori traju, ali siguran sam da će gledaoci uživati u svakoj epizodi. Mi ćemo se potruditi da otkrijemo i prikažemo sve ono što naše poznate ličnosti pokušavaju da sakriju od nas.

Kada ga ugoste političari, videćemo nešto potpuno drugačije.

- Kada budu gostovali, nećemo davati prostora političkim temama, već njihovoj svakodnevici izvan toga. Pored političara tu će biti i glumci, sportisti, pevači - naglašava Čukanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track