3 DECENIJE NISU PRIČALE ZBOG NJEGA! Zorica i Vesna zakopale ratne sekire! POLJUBILE SE U USTA! Kemiš ispao iz šeme ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Marina Lopičić

pomirile se

3 DECENIJE NISU PRIČALE ZBOG NJEGA! Zorica i Vesna zakopale ratne sekire! POLJUBILE SE U USTA! Kemiš ispao iz šeme ŠOK!

Stars -

Pevačice Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac 29 godina bile su u medijskom ratu, a sve zbog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je, nakon što se razveo od Vesne, otišao u zagrljaj njene koleginice.

Veliko prijateljstvo prekinule su davne 1985. godine, kada je Zorica zauzela Vesnino mesto u njegovom životu. Međutim, 2014. godine, uoči koncerta u Areni, Zorica Brunclik je obnovila prijateljstvo s bivšom suprugom svog muža iako je za nju tvrdila da je decenijama pokušavala da joj naudi.

foto: Printscreen/Premijera

Zorica i Vesna godinama su u dobrim odnosima, a kako su ranije isticale, za to je najviše zaslužan niko drugi do Kemiš! Gde god se sretnu, one se srdačno pozdrave, izgrle i izljube, a sad su na snimanju novogodišnjeg programa napravile potpunu pometnju.

foto: Dragana Udovičić

Vesna je na snimanje došla sama, dok je Zorica došla sa Kemišom, a njih dve su se sinoć čak poljubile u usta, što je izazvala šok kod prisutnih.

- Vesna i Zorica se u poslednjih nekoliko godina na snimanjima uvek lepo pozdrave, ali sad su sve iznenadile. Poljubile su se pred svima u usta, malo su se opustile, ponela ih atmosfera. Kemiš se iznenadio, ali njemu je puno srce što su one sada u dobrim odnosima - ortkriva dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Pink/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track