NA JEZIV NAČIN SU IZGUBILI ŽIVOTE, A BILI SU EKIPA: Bane se družio sa Gruom, a ovi prijatelji su im ZAVRŠILI TRAGIČNO!
Foto: Printscreen/Youtube

ZVEZDE DEVEDESETIH

NA JEZIV NAČIN SU IZGUBILI ŽIVOTE, A BILI SU EKIPA: Bane se družio sa Gruom, a ovi prijatelji su im ZAVRŠILI TRAGIČNO!

Stars -

Poznati reper, koji je slavu stekao devedesetih godina kao član grupe ''187'', Bane Kovačević preminuo je noćas nakon borbe sa teškom bolešću.

Bane je bio blizak prijatelj sa kolegom Daliborom Andonovim Gruom, koji je nastradao 9. septembra vozeći kajt na Dunavu. Kovačević je javnosti poznat i po vezi sa pokojnom koleginicom Ksenijom Pajčin, koja je takođe, tragično završila, kad joj je život oduzeo tadašnji dečko Filip Kapisoda u njenom stanu na Voždovcu.

foto: Printscreen, Exkluziv

Ksenija, Gru, a sada i Bane, nisu jedine legende devedesetih koje su nastradale, pa se s razlogom mogu čuti komentari da je zla kob pogodila muzičke zvezde tog razdoblja.

foto: Printscreen/YT

Nekadašnji član grupe ''Montenigersi'' Nebojša Neba Saveljić u 28. godini poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, a njegova smrt potresla je čitav region 31. oktobra 1999. godine, oko 3:45 ujutru, vozilo u kome se nalazio Saveljić je zbog neprilagođene brzine prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stenu, a od siline udarca prevrnulo se na krov i zatim sletelo u jarak pored puta.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja