ŠOK! GOGA SEKULIĆ NIKAD ISKRENIJA: Možda sam sebična, ali ne želim DRUGO DETE! Razlog će vas IZNENADITI
Foto: Printscreen Pink

Otvorila dušu

ŠOK! GOGA SEKULIĆ NIKAD ISKRENIJA: Možda sam sebična, ali ne želim DRUGO DETE! Razlog će vas IZNENADITI

Stars -

Folk pevačica Goga Sekulić se nakon kratke pauze zbog rođenja sina Vasilija vratila na velika vrata.

foto: Privatna arhiva

"Mnogo volim decu i znam da će možda ružno zvučati, ali ne razmišljam o novoj trudnoći. Mene trenutno samo Vasilije zanima. On je centar mog sveta, a sve drugo - ako stignem i ako mogu. Ne razmišljam o drugom detetu, možda će zvučati sebično, ali tako je", kaže Goga.

Kako kaže, kada je na nastupima i raznim snimanjima, u pomoć joj priskaču babe i dede, koji brinu o njenom jedincu.

Ipak, ne onoliko koliko bi želeli.

- Roditelji mi izlaze u susret, pomažu mi dosta. Mada, pomagali bi oni i više kada bih im ja dozvolila. Oni bi ga čuvali po svom, ali mama ne da jer ima posebne uslove - kaže kroz smeh pevačica i dodaje da se trudi da sina ne razmazi i da svoje odsustvo ne nadomešćuje skupim igračkama.

- On je još veoma mali, ali se nadam da će me razumeti kada poraste, da će mu biti jasno i da će razumeti da je mama morala da radi, da putuje i da odsustvuje. Kao i svaka druga majka, i ja moram da zaradim novac. Da sam u Švajcarskoj i da radim, na primer u banci, morala bih da se vratim na posao tri meseca nakon porođaja, a on bi morao da krene u jaslice - kaže Goga.

Novu godinu dočekaće radno, reprizu takođe, ali se za svog naslednika ne brine.

- Sin će biti sa tatom, bakom i dekom i biće mu super. Nadomestiću mu sve kad dođem kući - kaže Goga. Iako izgleda odlično, ne trenira.

- Počela sam da treniram, ali zaista nemam vremena za to. Non-stop sam sa detetom i maksimalno sam mu posvećena. Snimam nove pesme, jedna je već izašla, a za koji dan će izaći još jedna, koju su radili Vuk Mob i Marko Moreno - kaže Sekulićeva.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Vip/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track