Najnovije vesti

NE MOŽE BEZ SINA! SEVERINA PODNELA ŽALBU: Ovo su argumenti na 20 strana kojima traži starateljstvo nad Aleksandrom!
Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

Pokrenula postupak

NE MOŽE BEZ SINA! SEVERINA PODNELA ŽALBU: Ovo su argumenti na 20 strana kojima traži starateljstvo nad Aleksandrom!

Stars

Severina Kojić žalila se sudu u Zagrebu koji je pre više od dve nedelje starateljstvo nad sinom Aleksandrom (7) dodelio Milanu Popoviću. pevačicin advokatski tim podneo je i "zahtev za određivanje privremene mere" po kojoj "kralj bakra" ne sme da vodi sina iz Hrvatske.

"Severinini advokati su prošle srede predali žalbu Opštinskom sudu u Zagrebu. Na dvadesetak stranica su pobrojali razloge zašto treba ukinuti presudu. između ostalih, Seve zamera sudijama što, po konvenciji UN o pravima deteta nisu pitali Aleksandra da li želi da živi sa ocem i št oga nisu obavestili na vreme gde će mu biti novi dom", ispričao je izvor.

foto: Printscreen/Premijera

"U presudi je sporno što nisu obratili pažnju na to što Milan Popović ima kuće u Zagrebu, Beogradu i na Kipru, pa nije jasno gde će Aleksandar živeti. Severinini advokati su naveli i da sud nije bio nezavisan i nepristrasan".

Izvesno je da će sud razmotriti žalbu tek posle nove godine, a dotad Severina Kojić mora da poštuje sudsku odluku.

Školske praznike dečak će provesti kod majke u Zagrebu, nakon čega će ga Seve vratiti Milanu.

Podsetimo, Popoviću je sud u Zagrebu krajm novembra dodelio starateljstvo nad sinom. Na 30 strana nabrojao je sve što je Severina radila protiv interesa deteta, a opšti zaključak je da je ona zanemarivala dete. Tada je odlučeno da Milan "samostalno" brine o detetovom zdravlju i obrazovanju" dok će mu pevačica isplaćivati mesečnu alimentaciju od 161 evro.

foto: Ana Paunković, Dado Đilas

Kurir.rs/Informer/Foto 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...