KAKAV JE TO ČOVEK KOJI SNIMA ŽENU DOK PLAČE?!

JURIO ME PIŠTOLJEM I TUKAO U KLUBU! Zvezda Granda posle SKANDALOZNOG snimka poslala brutalnu poruku bivšem mužu

Stars -

Pevačica Tamara Radmilović, koja je optužila muža da ju je psihički i fizički maltretirao, oglasila se posle snimka na kojem sedi na krevetu, plače i nepovezano priča i dala svoju stranu priče i optužila bivšeg muža da će ga tužiti sudu ako nastavi da širi laži. Radmilovićevoj nije jasno kako neko može da snima ženu dok plače i to objavljuje.

"Šokirana sam da je neko spreman tako nešto da uradi zarad popularnosti. Na tom snimku ja sam plakala, jer su našem sinu otkrili neku bolest i rekli da može da ostane slep. Neko ko snima ženu u tom stanu za mene je nečovek. One poruke što je poslao, naravno da sam mužu pisala da sam ga volela, mi imamo i dete. Trpela sam psihičko i fizičko nasilje i prelazila preko svega jer sam odrasla u normalnoj porodici i htela sam da izgradim nešto što imaju moji roditelji. Scene je stalno pravio na mom poslu zbog muške ljubomore. On ima dosije kao bukvar. Ima 10 krivičnih dela, od toga pet za drogu. Ja sam ga četiri puta prijavljivala za porodično nasilje, svaki put je dobio zabranu od mesec dana prilaska, a treći put i zabranu prilaska detetu, jer ga je bacio na krevet. Bio je besan kada je video kako sam se oblačila na posao", rekla je za Kurir pevačica i otkrila da je morala da radi do osmog meseca trudnoće jer on nije imao prihode.

foto: Printscreen/Instagram

"On se doselio kod mene u stan, ja sam kupovala sve, plaćala račune, radila do osmog meseca trudnoće. Novac od svadbe koji smo dobili na poklon bio je namenjen za stan, a ostatak da se kupi za dete. On je taj novac potrošio na svoje potrebe i kada je došlo vreme da se to nadoknadi napravio je svađu sa mnom. Posle je molio da mi se vrati. Ja sam detetu sama pravila prvi rođendan, on mu nije kupio ni poklon. Jurio me pištoljem. Ja sam uvek smirivala situaciju da on ne bi ostao u zatvoru u Crnoj Gori, kada me tukao u klubu gde sam radila i gurnuo me na menadžerku, to su videli ljudi. On radi sve za neku popularnost", rekla je Tamara i dodala da on i ne plaća alimentaciju za dete koja iznosi 12.000 dinara, a i da će ga tužiti ako nastavi da plasira neistine.

Kurir.rs/K.Đ/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track