Najnovije vesti

TEŠKO PIJANSTVO MITRA MIRIĆA: Probušio televizor, pa u njega sipao sok!
Foto: Dragan Kadić

Stars priča nedelje

TEŠKO PIJANSTVO MITRA MIRIĆA: Probušio televizor, pa u njega sipao sok!

Stars

Pevač je pre nekoliko godina u Australiji napravio pravu havariju u apartmanu u kojem je odseo tokom turneje, pa je organizator hteo da otkaže sve koncerte

Mitar Mirić toliko se napio posle jednog koncerta u Australiji da je u apartmanu napravio haos i rusvaj. Prema rečima našeg izvora, on je tupim predmetom napravio rubu u televizoru, u koju je potom sipao dve litre gaziranog soka, što je izazvalo havariju u celoj prostoriji.

foto: Damir Dervišagić

Ovaj događaj odigrao se pre nekoliko godina dok je Mirić još konzumirao alkohol gotovo svakodnevno. Dešavalo se često da napravi ispade, o čemu se ranije pisalo, ali ipak je ovakav incident nezapamćen. - Mitar je u to vreme umeo da bude veoma neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovek hteo da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate - priča naš izvor blizak pevaču.

Sutradan, pevač je pozvao svog saradnika i obavestio ga da u stanu ne radi televizor. - Čovek je otišao da vidi o čemu je reč, a kad je ušao u apartman, doživeo je šok! On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale. E, to ga je opametilo, pa više nije pio. Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovek - dodao je naš sagovornik i dodao:

foto: Dragan Kadić

- Jednom je seo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert jr prekinut - završava naš izvor.

Mitra smo više puta pozivali, ali se on nije javljao.

foto: Kurir

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević  Foto: Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...