DAČIĆ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU! Kajmakoski: Nisam verovao da je ministar tako skroman i zanimljiv!
Foto: Aleksandar Krstović

TLZP

DAČIĆ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU! Kajmakoski: Nisam verovao da je ministar tako skroman i zanimljiv!

Stars -

Ivana Peters i Danijel Kajmakoski odneli su pobedu u ovogodišnjoj sezoni humanitarnog takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“ na TV Prva, a ček od 23.000 evra odlučili su da doniraju dvogodišnjem dečaku Urošu Matoševiću, kojem je neophodna pomoć za lečenje.

foto: Aleksandar Krstović

Pored toga, celokupan novac od SMS poruka od glasanja publike takođe će biti prosleđen u humanitarne svrhe.

Na zatvaranju supersezone, Dubravka Mijatović bila je sprečena da sedi u žiriju sa kolegama Dušanom Alagićem i Urošem Đurićem, ali su se zato pored njih našli specijalni gosti - ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i Haris Džinović.

foto: Aleksandar Krstović

Ukrao šou

Danijel, koji je sa starijom koleginicom poneo titulu pobednika, oduševljen je što je pomogao bolesnom detetu, a najveće iznenađenje za njega bio je upravo Ivica Dačić.

- Znam da smo Ivana i ja sve fenomenalno odradili. Drago mi je što smo pomogli detetu kom je pomoć neophodna. Pohvalio bih i ostale takmičare. Pohvalio bih malu Bogdanovićku, koja je svaki put bila neprikosnovena, kao i Željka Šašića, koji je odličan vokal, gospodin i ima veliku dušu. On me je posebno iznenadio u ovom serijalu. Jednom rečju - gospodin! - rekao je Danijel i dodao:

Ćaskao sa svima

- Posebno me je iznenadio ministar Dačić. Ja nisam pratio njegov rad, ali nisam verovao da je on takav talenat i da tako dobro peva. Napravio je haos u studiju. Dokaz da je veličina od čoveka upravo je taj što je posle takmičenja ćaskao sa nama i svima je prišao i čestitao. Nisam verovao da je čovek tako skroman i zanimljiv, još uvek mi to ne ulazi u glavu. Međutim, veliku zahvalnost osećam prema Harisu Džinoviću. Kada mi je čestitao pobedu, on je razgovarao sa mnom. Bio je najstručniji u žiriju i njegovi saveti i komplimenti mi najviše znače jer je muzička veličina i to nema cenu - rekao je Makedonac, dok je Petersova do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

(Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto:Aleksandar Krstović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track