ZORICU OPLJAČKALI NA SPAVANJU! Lopovi joj odneli slike sa zida od 10.000 €, ZLATNI LAMPU, escajg, SVE JOJ ISPRETURALI
Foto: Damir Dervišagić

Stars priča nedelje

ZORICU OPLJAČKALI NA SPAVANJU! Lopovi joj odneli slike sa zida od 10.000 €, ZLATNI LAMPU, escajg, SVE JOJ ISPRETURALI

Stars -

U kuću folk pevačice usred noći upala su tri lopova i odnela vredne predmete iz dnevnog boravka, ali su sigurnosne kamere na tek renoviranom domu pomogle da se krivci brzo uhvate

Zorica Marković opljačkana je prošle nedelje, u noći između četvrtka i petka, kada su joj u porodičnu kuću u Jajincima upala tri nepoznata momka.

Kako Kurir Stars saznaje, pevačica je u tom trenutku spavala u svojoj sobi i nije čula nikakvu buku koja bi joj poremetila san. Kada se ujutro probudila, zatekla je haos u dnevnom boravku. Prema našim saznanjima, navodno su nestale dve slike sa zida čija je vrednost 10.000 evra, kao i pozlaćena stona lampa, zidni sat, mobilni telefon i kompletan escajg.

foto: Damir Dervišagić

- Zorica maltene ni oči nije otvorila i čim je zakoračila u dnevnu sobu, videla je otvorene fioke, a sve što je moglo da bude isprevrtano, nije bilo na svom mestu. Pola vrednih predmeta i ukrasa je nestalo, pa joj ništa nije bilo jasno. Prozori su regularno bili zatvoreni, ali vrata otključana. Pošto nikog od njenih nije bilo kod kuće, odmah je pozvala mlađeg sina Iliju i saopštila mu da su očigledno provalnici upali u kuću. Zatim je telefonirala poznaniku koji radi kao inspektor u policiji i on je došao u roku od dvadesetak minuta - otkriva naš dobro obavešten izvor, inače pevačicin komšija, i dodaje da su pevačicine sigurnosne kamere s kuće pomogle da se uhvate lopovi. - Pošto je Zorica nedavno renovirala kuću, a neki radovi se i dalje privode kraju, ona je sebe obezbedila kamerama radi sopstvene sigurnosti. Kada su u policiji pregledali snimke, odmah je sve odrađeno po nalogu nadležnih organa i krivci su brzo pronađeni. Radi se o lokalnim momcima, koji su odranije poznati policiji. Sreća, pa su Markovićki stvari odnete iz kuće vraćene u roku od dva dana, tako da nije pretrpela nikakvu materijalnu štetu, osim što se potresla, uplašila i izmaltretirala - završava pevačicin komšija.

foto: Ana Paunković

Ovim povodom pozvali smo Zoricu za komentar, ali ona nije želela da govori detaljno o neprijatnoj situaciji. - Nemoj ništa o tome da me pitaš. Bilo pa prošlo. Nećemo da izazivamo - rekla je folkerka za Kurir Stars.

Kurir.rs/ Marija Dejanović Foto: Damir Dervišagić

foto: AMG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track