SAMO SE FOLIRA! MARKO PATI ZA LUNOM: Teško mi je bez nje! Kad su mu pomenuli POMIRENJE, svi su ZINULI OD ČUDA!
Foto: Damir Dervišagić

Di-džej priznaje da mu je teško pao rastanak

SAMO SE FOLIRA! MARKO PATI ZA LUNOM: Teško mi je bez nje! Kad su mu pomenuli POMIRENJE, svi su ZINULI OD ČUDA!

Stars -

Marko Miljković i dalje pati za Lunom Đogani!

Di- džej iz Brusa ne može da se sabere od kada je okončao vezu sa pobednicom „Zadruge 2“, koju su započeli pred kamerama.

"Nama je bilo dobro u rijalitiju, ali videli smo da nam nikako ne ide napolju. Zbog toga smo i odlučili da se raziđemo. Neću da se foliram - i dalje patim za Lunom", kaže Marko Miljković.

"Koliko god da mi je teško, nas dvoje se nećemo pomiriti, nema šanse. Jednostavno, Luna i ja nismo dobar spoj, tako da je raskid bio očekivan. Nisam trenutno u dobrom stanju i sasvim je normalno da čovek posle raskida bude utučen. I moja majka Neda je teško prihvatila to da Luna i ja više nismo zajedno. Mama je bila upućena u sve, tako da odlično zna kroz šta sve prošli. Zato joj je sada i krivo što je svako kreonu svojim putem.

foto: Damir Dervišagić

"Nisam posećivao psihijatra. Ne znam da li je Luna krenula ponovo na seanse, to moraš nju da pitaš. Sada sam solo i tako mi najviše odgovara. Trenutno ne postoji nijedna ličnost sa estrade sa kojom bi želeo da budem. Fokusiran sam samo na svoju modnu kolekciju 'Sikter', devojke me ne zanimaju. Ne razmišljam ni o kombinaciji, a kamoli o vezi objašnjava Marko, koji je dobio poziv da ude i u ovu 'Zadrugu.

Razgovarao sam sa čelnicima televizije, ali sam odbio da ponovo uđem u rijaliti. Nema tih para da se moja odluka promeni. On nije želeo da komentariše nedavni susret Lune i Nenada Marinkovića Gastoza, ali je izneo svoj stav o s ve češćem druženju Đoganijeve sa MC Jankom.

"Nije MC Janko kriv za naš raskid. Znam da Luna snima duet sa njim, zato provode toliko vremena zajedno. Želim joj svu sreću u karijeri - poručuje di-džej.

Marko izbegava da govori o Luninom bivšem Slobi Radanoviću, koji je nedavno obelodanio vezu sa Jelenom Đuričanin.

"Znam samo ko je bio Sloba Milošević, ne znam koji vam je taj koga pominjete. Što se tiče Kije, sa njom nisam na istoj talasnoj dužini", poručio je Miljković.

foto: Printscreen/Ami Dži

Kurir.rs/Hit/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track