ANA MIHAJLOVSKI SE USELILA U STAN BIVŠEG AMERIČKOG AMBASADORA! Evo od koga je voditeljka dobila nekretninu NA POKLON!
Foto: Zorana Jevtić, Sonja Spasić

Bogato

ANA MIHAJLOVSKI SE USELILA U STAN BIVŠEG AMERIČKOG AMBASADORA! Evo od koga je voditeljka dobila nekretninu NA POKLON!

Stars -

Ana Mihajlovski kupila je stan od Lin Montgomeri, supruge bivšeg američkog ambasadora u Srbiji Vilijama Montgomerija!

U pitanju je vrlo luksuzna nekretnina koja se nalazi u širem centru grada, tačnije u blizini dva fakulteta na Voždovcu. Ovaj stan ima 120 kvadrata, ima pogled koji se pruža na dva velika bulevara, vrlo je atraktivan i prostran. Ana je od Lin ovu nekretninu kupila još 2008. godine, odmah nakon što se razvela od prvog supruga Gorana Stamenkovića, prvog čoveka producentske kuće „Emoušn“.

Savršeno mesto

Lin je taj stan uredila tako da je izgledao kao savršeno mesto za život, pa Ana nije imala previše posla oko renoviranja i preuređivanja. Montgomerijevi su planirali da tu borave čak i nakon što je ambasadoru istekao mandat i kada se presele na drugu lokaciju. Međutim, nakon što se 2004. godine povukao iz Srbije, sve manje su dolazili u našu prestonicu, pa su četiri godine kasnije odlučili da ga prodaju.

Mihajlovski je od prijatelja čula da se prodaje veliki stan u vlasništvu Montgomerijevih, koji je na dobroj lokaciji i odlično opremljen i uređen, pa nije pitala za cenu, već je odmah otišla da ga pogleda.

- Bila je oduševljena čim je stigla ispred zgrade u Ulici Jove Ilića i znala je da će kupiti novi dom. Kada je videla unutrašnjost stana, još više se oduševila, tako da je kupoprodaja odmah završena. Ne znam tačno koliko je plaćen stan, kvadrat je u tom kraju tada bio u proseku između 1.500 i 2.000 evra, pa Ana nije prošla ispod 200.000 evra, sigurno. U tom stanu je živela nekoliko godina, sve dok se nije udala za biznismena Mirka Grubina - kaže naš izvor.

Dao novac

Kontaktirali smo i s drugom osobom bliskom Ani, koja nam je rekla da je stan u njenom vlasništvu, ali da je to bio poklon od prvog supruga Gorana.

- Kada su shvatili da ne mogu da nastave zajednički život, Goran i Ana dogovorili su se da se sporazumno razvedu. On je za nju i ćerku kupio stan koji je Ana sama odabrala, a on je samo dao novac - rekao je naš sagovornik, insistirajući da ostane anoniman.

ANA BAŠ IMA SREĆE OD DRUGOG MUŽA - DRUGI STAN!

Posle razlaza sa Mirkom Grubinom, s kojim je u braku dobila dvoje dece, Ana je 2017. od njega dobila vrednu nekretninu u Zemunu. Tu i danas živi sa svoje troje dece.

- Kada je tražila da kupi stan, ona je želela da to bude Zemun jer se navikla na taj kraj. S druge strane, nije želela da deca menjaju vrtić i školu, pa je i to jedan od razloga što se skućila upravo u Zemunu, nekoliko ulica dalje od kuće bivšeg supruga - ispričao je izvor blizak voditeljki.

(Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / Foto:Zorana Jevtić, Sonja Spasić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track