KUĆE, STANOVI, MUZIČKE KARIJERE: Niko nikad nije čuo za njih, a onda su ušli u RIJALITI! Evo ko je uzeo najviše LOVE!
Foto: Damir Dervišagić

Dobro profitirali

KUĆE, STANOVI, MUZIČKE KARIJERE: Niko nikad nije čuo za njih, a onda su ušli u RIJALITI! Evo ko je uzeo najviše LOVE!

Stars -

Rijaliti šou "Zadruga" mnogim rijaliti igračima promenila je život. Anonimne osobe dobile su slavu, honorare zarađene u rijalitiju neki su uložili u nekretnine i posao, napravili muzičke karijere i tako dalje...

Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović su svakako obeležili ovaj rijaliti šou i od njega izvukli najveću korist, ali u ekipu onih koji su najviše profitirali od "Zadruge" ubrajamo još nekoliko takmičara.

Kao što je već poznato, Kija Kockar je od pobede u rijalitiju kupila sebi stan u srpskoj prestonici i zakoračila u pevačke vode. Kako se piše, zahvaljujući popularnosti iz rijalitija Kija peva za honorar od 4.000 evra. Pored toga, Kija je izdala knjigu od koje takođe dosta zarađuje.

foto: Damir Dervišagić

Njena ljuta suparnica iz "Zadruge" Luna Đogani takođe je kupila stan od pobede u "Zadruzi" i kao Kija započela pevačku karijeru. Za Lunu se piše da peva za honorar od 5.000 evra, a Luna svoj Instagram nalog na kojem je prati oko 450.000 korisnika ove društvene mreže koristi u promotivne svrhe.

foto: Printscreen/Premijera

Sloba Radanović je nakon "Zadruge" nastavio da se bavi pevanjem, ali mu je znatno "skočio" honorar i popularnost. Jedan je od najzaposlenijih pevača na estradi, a u planu mu je da ove godine obezbedi sebi "krov nad glavom" poput Kije i Lune.

foto: Printscreen, Magazin In

PevačicaTeodora Džehverović doživela je veliki porast popularnosti nakon izlaska iz "Zadruge 1". Od poluanonimne pevačice postala je jenda najpopularnijih i najtraženijih kada je reč o domaćoj estradi. Teodori je, kao i Slobi, značajno porastao honorar za nastupe, a Teodora je novac zarađen u rijalitiju uložila u spotove i pesme, a uspela da snimi i album prvenac, na koji mnoge pevačice čekaju godinama. Teodorine pesme su često prve u trending listi na "Jutjubu", a spotovi beleže na ovom sajtu na desetine miliona pregleda.

foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić već četiri i po godine sa malim pauzama boravi u rijaliti programima, a najveću korist izvukla je od učešča u "Zadruzi 1". Od novca zarađenog u ovom rijalitiju renovirala je porodičnu kuću u NIšu, a od honorara koji će zaraditi u "Zadruzi 3" planira da pokrene privatni biznis, tačnije da otvori frizersko-kozmetički salon.

foto: Printscreen

Pevačica Zorica Marković kao Miljana godinama učestvuje u rijaliti programima, a od učešća u "Zadruzi 1" i "Zadruzi 2" veliko gradi kuću za sinove i unučiće.

- Hvala velikom šefu i velikoj šefici. Svaki rijaliti po jedna kuća. Vi što me mrzite, nastavite, vi ste mi vetar u leđa - napisala je Zorica na društvenim mrežama uz objavu kojoj se vide radovi na njenoj novoj kući.

foto: Printscreen

Di džej iz Brusa Marko Miljković promenio je profesiju nakon izlaska iz "Zadruge 2". Miljković je nova iz rijalitija uložio u privatni biznis, tj, pokrenuo je svoj modni brend koji je veoma popularan među njegovim obožavaocima i od kojeg zarađuje velike cifre. Miljković ima u planu da otvori i butik u kojem će prodavati krpice iz svoje modne linije.

foto: Printscreen/Ami Dži

Starleta Ana Korać pametno je iskoristila popularnost stečenu u rijalitiju, te nakon "Zadruge 2" reklamira kupaće kostime, a postala je i zaštitno lice klinike za plastičnu hirurgiju. Budući da ima skoro 300 000 pratilaca na svom nalogu na Instagramu često ka koristi u reklamne svrhe, a sa svojim partnerom Davidom Dragojevićem kupiće kuću od novca koji su zaradili u rijalitiju.

foto: Printscreen/Instagram

Učesnica "Zadruge 1" i "Zadruge 2" Sanja Stanković novac zarađen u rijalitiju iskoristila je da pokrene svoju modnu liniju. Deo novca zarađenog u rijalitiju Stankovićeva ulaže i u svoju pevačku karijeru.

foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Subotić nije kupila nekretninu, niti je pokrenula neki biznis od novca koji je zaradila u "Zadruzi", ali je povećala broj pratilaca na Instagramu, te na njemu reklamirala razne brendove.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Puls

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja