MRKA BURNO REAGUJE KAD SAM JA U PITANJU: Ana Bekuta iskreno o partneru, Popoviću i svađi sa Snežanom Đurišić!
Foto: Ana Paunković

SAŠA JE I DALJE ČAROBNJAK

MRKA BURNO REAGUJE KAD SAM JA U PITANJU: Ana Bekuta iskreno o partneru, Popoviću i svađi sa Snežanom Đurišić!

Stars -

Ana Bekuta progovorila je o svom privatnom životu, partneru Milutinu Mrkonjiću, pa i direktoru Granda - Saši Popoviću.

Ona kaže da je Mrka "gura" već osam godina napred i savetuje je šta je dobro za njen imidž, stav i posao generalno.

"Čist primer je to što me je on ubedio da slavim šezdeseti rodendan, iako, evo, nisam planirala da ga slavim, stvarno se nisam pokajala. Svakom je potreban jedan Mrka. Mislim, svakom od nas je u životu potreban jedan takav motor, jedna takva osoba i ličnost. On me savršeno razume i gura napred. Posle toliko godina shvatila sam da treba da se klonim onih koji me vuku unazad", rekla je Ana za "Svet" i priznala da li postoji stvar koja je nervira:

foto: Sonja Spasić

"Nervira me siromaštvo u svetu, nerviraju me loši i bezobzirni ljudi. Ljudi kažu: "Lako je Ani, ima Mrku da je gura". Mrka burno reaguje kada sam ja u pitanju, zaštitnički je nastrojen. Ne daje svakome za pravo da svašta piše i priča. Ja razumem da je sve to posao, ali, eto, šta ćemo... On reaguje tako... A to da me gura? (smeh). To je sasvim tačno, ništa nisu pogrešili! Je l' ja nisam postojala pre Mrke? Pa, ja sam pevala i pre njega, ne trajem nekoliko godina unazad, već mnogo više, ali izgleda mi da se to zaboravlja."

Popović je i dalje taj čarobnjak, prema rečima Ane Bekute, iako je sada kreativni direktor.

foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

"Vidim, zabrinuli su se kako će Grand bez njega, pa čisto da znate, Popović ostaje alfa i omega u celom tom sistemu iako su se mnogi ponadali da odlazi! On je unapredio "Zvezde Granda" i sada će biti posvećen samo njima. Radiće ono što voli i bićemo još bolji nego što smo bili, ako je to moguće", kaže Ana.

Pevačica ističe da nikada nije imala problem sa Snežanom Đurišić, iako se spekulisalo da su bile u svađi.

"Pisalo se svašta. Verovatno je narodu i medijima zanimljivo da se nas dve svađamo, ali, naravno, nema ništa od toga. Cenim je i poštujem, poštujem njeno trajanje i karijeru, i taj moj stav ne može ništa da poljulja. Mnogi pokušavaju, ali uzalud. Smatram da se najbolji drže zajedno, kao što se i poštuju i cene. Ne moramo mi, u stvari, ni da se volimo, ali poštovanje i kolegijalnost moraju da postoje, a to ja osećam kada je reč o mojim kolegama", zaključuje Ana.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja