KADA CECA ŽENI SINA

VELIKA SRPSKA PRAVOSLAVNA SVADBA OBELEŽILA 2019.GODINU! Zakleli se na večnu ljubav pred celom Srbijom! (KURIR TV)

Stars -

Njihovoj ljubavi kumovala je sestra Anastasija Ražnatović kada je jedne zime na Kopaoniku ugledala Bogdanu, prišla joj i rekla „Ti si prava devojka za mog brata!“

Od prvog susreta do oltara Hrama Svetog Save prošlo je skoro dve godine, a sve to vreme njihova veza privlačila je pažnju javnosti. Nakon nekoliko burnih ljubavi mladog Ražnatovića, skromna Bogdana, nenametljiva devojka iz vredne porodice, uspela je da ga smiri, a javnost je bila svedok njihovog skladnog odnosa. Nakon što su se Ražnatovići pohvalili da čekaju prinovu, užurbano su krenule pripreme za svadbu decenije. Pogledajte trenutke zabeležene kamerom Kurir TV koji su obeležili svadbu Veljka i Bogdane. Ražnatovići svoju radost nisu krili od očiju javnosti.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Mladoženja je ujutru izašao iz porodične vile gde su ga dočekali trubači. Ubrzo mu se pridružila sestra Anastasija, a kada su ugledali Cecu, trubači su zasvirali „Danas majko ženiš svoga sina“. Ponosna mama raširenih ruku veselila se na kapiji svog doma. Svatovi su se zaputili u Titel, ka porodičnoj kući Bogdane Rodić.

Mladini roditelji dočekali su zeta i prijatelje kako dolikuje, a jabuku su podigli na najvišu tačku krova. Veljko je uzeo pušku, nanišanio i jabuku skinuo iz prvog pucnja što je izazvalo oduševljenje među prisutnima. Nakon kupovine mlade, sledeće odredište bio je Hram Svetog Save. Mladenci su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav, a mlada je blistala u Cecinoj venčanici. Ispred Hrama Svetog Save okupio se veliki broj ljudi sa svih strana Srbije koji su mladencima poželeli sreću.

Uzbuđenje nisu krile ni Anastasija ni Ceca. Svatovi su veselje nastavili u luksuznoj sali hotela Hajat, a grandioznu mladenačku tortu Veljko je simbolično presekao mačem. Svekrva Ceca je u elegantnoj zlatnoj haljini povela užičko kolo i bila jedna od najveselijih na podijumu. Mnoga velika imena estrade dohvatila su se mikrofona i pevala uz najlepše želje mladencima, a Bogdanu i Veljka, na samom kraju njihovog velikog dana, rasplakao je Saša Matić.

Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track