STRASNO SE POLJUBILI U USTA: Bane Trifunović obožava 15 godina MLAĐU, razmenjuju nežnosti u JAVNOSTI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

UHVAĆENI

STRASNO SE POLJUBILI U USTA: Bane Trifunović obožava 15 godina MLAĐU, razmenjuju nežnosti u JAVNOSTI! (FOTO)

Stars -

Bane Trifunović u romansi je već nekoliko meseci sa glumicom Tihanom Lazović.

Iako nije prvi put da se s nežnijom polovinom pojavi na nekom javnom događaju, ovo svakako jeste premijera glumčeve opijenosti emotivnom partnerkom, takođe glumicom Tihanom Lazović.

Naime, njih dvoje su u romansi već nekoliko meseci, ali odlučili su da je razotkriju tek na premijeri filma „Ajvar“, u kojem igra Banetov rođeni brat Sergej, pa je možda glumčevoj opuštenosti doprinela i ova poluporodična atmosfera.

Bane je čvrsto držao za ruku svoju koleginicu dok mu je širok osmeh krasio lice, a nije prošlo mnogo vremena kada su se, na iznenađenje svih i pred novinarskim ekipama, strasno poljubili u usta.

foto: Damir Dervišagić

Trifunović nije mogao da izdrži, već je morao pred celim svetom da iskaže koliko voli svoju devojku. Njihovoj vezi ne smeta ni razlika od 15 godina, koliko je Tihana mlađa od Baneta, a inače umetnicu iz Zadra domaća publika bolje će upoznati u seriji „Tajkun“. Ako je suditi po Trifunovićevom osmehu i tome da je nije ispuštao iz vida sve vreme, glumac nikad nije bio ovako omađijan emocijama.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / NEVENA MIJUŠKOVIĆ, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja