Najnovije vesti

S*KS ZA NOĆ ME SKUPO KOŠTAO! Luna Đogani odgovorila na NAJTEŽA pitanja, a ono što je rekla o ABORTUSU je ŠOK
Foto: Printscreen/Ami Dži

Nikad više

S*KS ZA NOĆ ME SKUPO KOŠTAO! Luna Đogani odgovorila na NAJTEŽA pitanja, a ono što je rekla o ABORTUSU je ŠOK

Stars

Luna Đogani, pobednica druge sezone Zadruge i novopečena pevačica, koja je u prvoj sezoni bila u ljubavi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. odgovarala je bez ustezanja o škakljivim pitanjima. 

Seks na jednu noć Samo jednom sam imala seks na jednu noć i nikada više. Takva veza me je skupo koštala i više to sebi nikada neću dozvoliti. Ljubav je mnogo više od privlačnosti. Najvaźnije je razumevanje, pa poštovanje, a onda seksualna privlačnost.

Lake droge Mene su mnogi osudili kada sam ispričala da sam s mamom probala marihuanu. Pa zar nije bolje da vam roditelji daju dozvolu da probate ono što je zabranjeno? Kada tako probate marihuanu, onda vidite da to nije ništa strašno i ne želite više nikad da je uzmete. Legalizovala bih marihuanu u medicinske svrhe jer sam čula da su se mnogi izlečili i da je mnogima olakšala bolove i muke.

Gejevi i deca Podržavam vezu ukoliko se bazira na svaku ljubavi, poštovanju, sreći... Pa zar je bitno ko koga voli? Zašto bismo stali na put nečijoj sreći? Slažem se i da gejevi treba da usvoje decu, pod uslovom da su spremni za to, da imaju uslove i žele da usreće neko dete.

Eutanazija Ne, nikada mogla glasam za legalizaciju eutanazije jer ne bih mogla da odlučim da neko napusti ovaj svet. Sve treba da ide onako kako je bog odredio.

Razvod Ja sam dete razvedenih roditelja i svakako se zalažem da je mnogo bolje da se ljudi raziđu ako víše ne mogu zajedno. Kada su moji odlučili da se razvedu, nisam bila tužna jer sam znala da je to najbolje i za mamu i za tatu, ali za nas njihovu decu.

foto: Printscreen/Instagram

Abortus Smatram da je greh nasilno prekinuti trudnoću. Ako umete da imate seks bez razmišljanja o posledicama, onda morate i da brinete o bebi koju tako napravite.

Psihijatar Posle prve sezone Zadruge" trebala mi je pomoć porodice, ali i psihijatra. Odlazak kod stručnih lica trebalo bi da bude obavezan, a ja se nakon svih seansi osećam mnogo bolje. Uvek kada imam neki problem idem kod psihijatra.

Samoubistvo Ne mogu da osudim ljude koji su pokušali da izvrše samoubistvo. Oni tada nisu svoji, ko zna šta im prolazi kroz glavu, ko zna o čemu razmišljaju... Upravo zbog toga bi odlazak kod psihijatra ili psihologa trebalo da bude obavezan.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...