SVI MISLE DA SU SE POSVAĐALI ZBOG DALILE I RIJALITIJA: Nećete verovati šta je PRAVI razlog SUKOBA Davida i Dejana!
Foto: Printscreen Happy TV, Ana Paunković

NE BISTE NI POMISLILI

SVI MISLE DA SU SE POSVAĐALI ZBOG DALILE I RIJALITIJA: Nećete verovati šta je PRAVI razlog SUKOBA Davida i Dejana!

Stars -

Dejan i David Dragojević davno su se posvađali, a navodno nisu prestali da pričaju zbog Dejanove žene Dalile.

"Neki su krivili Aleksandru da je navodno razdvojila braću, a neki su za isto optuživali Dalilu. Njihov loš odnos datira još od ranije, još pre rijalitija "Parovi" u kom su zajedno učestvovali. David je stalno išao u Ameriku na po par meseci da radi i tamo je napravio neki ozbiljan problem, za šta je Dejan kasnije saznao", kaže izvor za "Svet" i dodaje:

foto: Printscreen

"Javio mu se čovek iz Amerike koji mu je ispričao u kakve ga je problem David uvukao, takođe je rekao Dejanu da sve može dokumentovano da mu dokaže. Dejan je dao bratu do znanja sve što zna o njemu i od tada su se njihovi odnosi promenili. Dejan smatra da je mogao celu porodicu da dovede u opasnost. Povrh svega, njihova majka Biljana stala je na stranu starijeg sina, pa je još odbila da Dejanu i Dalili da kuću u kojoj bi živeli, već smatra da je David stariji i da sve treba da ide po redu."

"Dejan je tada odlučio da prekine kontakt sa majkom, a nakon venčanja sa Dalilom, na koje njegova porodica nije bila pozvana, prekinuo je svaki kontakt sa Davidom", zaključuje izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: Printscreen, Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja