MI SMO PRAKTIČNI, IMAMO VELIKI PLAN U OVOJ GODINI: Rada Manojlović progovorila o UDAJI, ali prvo će napraviti OVAJ KORAK
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO O VEZI

MI SMO PRAKTIČNI, IMAMO VELIKI PLAN U OVOJ GODINI: Rada Manojlović progovorila o UDAJI, ali prvo će napraviti OVAJ KORAK

Stars -

Rada Manojlović i Haris Berković odlučili su se na bitan korak u 2020. godini.

Pevačica kaže da joj je od svadbe bitnije nešto drugo.

"Nama iskreno mnogo više znači preseljenje u novi stan, nego svadba i sam čin prosidbe. Dovoljno smo romantični preko cele godine, tako da nam toga ne manjka, mi smo više praktični. Ove godine je u planu stan", otkrila je Rada za "Star".

foto: Damir Dervišagić

"Na bebi ne radimo, ali s obzirom na to da godine prolaze i da ja neću postajati sve mlađa, možda bi u narednoj godni mogli da razmišljamo u tom pravcu. Svakako da je beba važnija od svadbe ako ćemo tako nekako poslagati prioritete", kazala je Rada, progovorila o stanu:

"Nisam kupila stan da kolegama zapušim usta jer ne živim zbog kolega, niti bilo šta radim zbog njih. Nisam kupila još. Kupiću stan, ali zbog sebe, a kome se priča, naći će novu temu. U svom životu se bavim samo onim što mene zanima i što mi je u tom trenutku prioritet."

Rada je dodala da je od početka u odličnim odnosima sa Harisovom porodicom, kao i da su divni ljudi.

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Star, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja