DECA POZNATIH ZVEZDE INSTAGRAMA: Neki naslednici popularniji čak i od roditelja
Foto: Instagram

Uspešni

DECA POZNATIH ZVEZDE INSTAGRAMA: Neki naslednici popularniji čak i od roditelja

Stars -

Unosno U današnje vreme dovoljno je da neko ima zanimljiv profil na društvenim mrežama i da na osnovu toga za kratko vreme stekne slavu, a samim tim i novac. U tome posebno prednjače naslednici javnih ličnosti

Nekada su javne ličnosti morale dosta da se pomuče da bi dostigli status zvezde ili da bi uopšte postale poznate i prepoznatljive među ljudima.

Tako se šezdesetih i sedamdesetih godina dešavalo da neki pevači imaju megahitove koje svi slušaju, ali da mu većina ljudi ne zna ni ime, niti kako izgleda. Razlog za to je što televizija nije bila dostupna svima, već se muzika slušala preko radija.

Danas, nekoliko decenija kasnije, situacija je potpuno drugačija. Društvene mreže, posebno Instagram, preuzele su primat u odnosu na konvencionalne medije i preko njih se stvaraju nove zvezde. Zato imamo situaciju da nisu popularni samo pevači, glumci i sportisti već i njihova deca, od kojih neki, i to često, od reklamiranja preko svojih profila na društvenim mrežama zarađuju dosta novca.

foto: Instagram

Anastasija Ražnatović - 900.000 pratilaca Najveći domaći influenser

.: Ćerka Cece Ražnatović jedna je od prvih naslednica poznatih koja je postala slavna na Instagramu. Pre pevačke karijere, Anastasija je bila aktivna na društvenim mrežama i ima preko 900.000 pratilaca. Zbog toga je najveći domaći influenser na Instagramu, a tinejdžerke je obažavaju i prate svaki njen korak. Zbog toga se razni oglašivači reklamiraju preko Anastasije, zbog čega mesečno zarađuje nekoliko hiljada evra. Ona često objavljuje slike i snimke iz provoda, sa putovanja, a svaka fotka broji po nekoliko desetina hiljada lajkova.

foto: Instagram

Elena Kitić - 236.000 pratilaca Dekolte u prvom planu

.: Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić često se na Instagramu hvali životom na visokoj nozi, a pažnju je privukla time što je drugačija od drugih i ima svoj fazon. Elena objavljuje i provokativne fotke u izazovnim pozama u kupaćem kostimu, a u prvom planu su uglavnom njene obline - zadnjica i dekolte. Pevačica je i pre muzičke karijere bila popularna na ovoj platformi koju sada koristi kako bi promovisala svoj rad, a ima 236.000 pratilaca. Često objavljuje slike sa egzotičnih plaža iz Dominikane, ali i iz Milana, Pariza, Palma de Majorke...

foto: Instagram

Sofija Šašić - 100.000 pratilaca Promoviše modnu liniju

.: Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović važi za jednu od najpopularnijih srpskih influenserki na Instagramu i ima preko 100.000 pratilaca. Sofija često objavljuje fotke iz noćnog provoda, sa putovanja, u kupaćem kostimu, a često i reklamira razne brendove i zarađuje novac. Ona svoj Instagram koristi i kako bi promovisala svoju modnu liniju, ali i modnu liniju svoje mame Sonje.

foto: Instagram

Helena Topalović - 156.000 pratilaca Kraljica noćnog provoda

.: Rame uz rame sa Anastasijom Ražnatović, ćerka Milana Topalovića Topalka započela je karijeru na Instagramu pre nekoliko godina. Iako ima dosta manje pratilaca od Cecine ćerke (156.000), Helena je popularna na ovoj društvenoj mreži, i to uglavnom zbog vrelih fotki i snimaka. Pevačeva naslednica važi za kraljicu noćnog provoda, pa često objavljuje materijal iz klubova. Prepoznatljiva je i po ljubavnim vezama sa Slobom Vasićem, Jocom Stefanovićem, Vladom Stanojevićem, a trenutno uživa s teniserom Damirom Džumhurom.

foto: Instagram

Una Čolić - 17.000 pratilaca Lepotica sa stilom

.: Iako se ne eksponira u javnosti, ćerka Zdravka Čolića Una aktivna je na društvenim mrežama, zbog čega u poslednje vreme privlači sve više pažnje. Ona već ima više od 17.000 pratilaca na Instagramu, gde objavljuje slike s putovanja, iz provoda, ali i nešto provokativnije - u kupaćem kostimu i u provokativnim pozama. Sudeći po slikama, Una je izrasla u pravu lepoticu sa stilom, a već zna da pozira kao foto-model.

foto: Instagram

Viktor Živojinović - 30.000 pratilaca Mršavljenje donelo lajkove

.: Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića ima samo 30.000 pratilaca, ali je i dalje jako popularan na Instagramu. Viktor objavljuje fotke iz provoda, svojih skupocenih automobila, sa skijanja, plaža, a često krišom snima majku, što njegovi fanovi obožavaju. Najviše pažnje izazvao je nakon što je drastično smršao. Viktor je objavljivao slike iz teretane tokom mukotrpnih treninga, pa je postao inspiracija mnogim vršnjacima koji imaju problem s viškom kilograma.

foto: Instagram

Mina Joksimović - 22.000 pratilaca Majstor selfija

.: Ćerka Željka Joksimovića nema mnogo pratilaca, svega oko 22.000 njih, ali ako se uzme u obzir da nije aktivna kao druge naslednice javnih ličnosti, to je odlično. I Mina je izrasla u pravu lepoticu, pa često objavljuje selfije. Ipak, i ona ponekad voli da se pohvali vitkom figurom, pa ima nekoliko fotki u kupaćem kostimu.

JELENA STUPARUŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track