Najnovije vesti

MARIJI JE PUKLO SOČIVO MINUT PRED EMISIJU! To su bila duga 4 SATA... Sve vreme je LILA SUZE!
Foto: Printscreen

jezivo

MARIJI JE PUKLO SOČIVO MINUT PRED EMISIJU! To su bila duga 4 SATA... Sve vreme je LILA SUZE!

Stars

Marija Savić Stamenić otkrila je da joj se jednom prilikom minut pred emisiju dogodilo da joj pukne sočivo. Ona je, kaže, pokušala da ga izvadi iz oka, a kako nije uspela - rekla je svojim gostima šta se dešava, kako ne bi pomislili da plače zbog njih. 

"Jedno jutro mi je puklo kontaktno sočivo minut pred emisiju, probala sam da ga izvadim iz oka za vreme reklama ali nisam uspela. Grebalo je užasno i sve vreme su mi tekle suze. Goste sam upozorila, da ne misle da plačem zbog njih. To su bila četiri duga sata. Imala sam i jedno otkazivanje usred noći, pa sam novog gosta tražila za vreme priloga i reklama i istovremeno pisala najavu i pripremu za njega. Na kraju je sve prošlo super", ispričala je ona. 

Da li vam je bitnije kada se uključe kamere da lepo izgledate ili da ste pripremljeni za sagovornika?

"O izgledu razmišljam tih pola sata pred emisiju, dok se oblačim i šminkam, a kada emisija počne, bitan mi je samo sadržaj. Tako je oduvek bilo. Dugo sam bila reporter, na ekranu sam se pojavljivala i pokisla, smrznuta, bez šminke... Desilo mi se jednom u Kosovskoj Mitrovici da sam počela da perem kosu, stavila šampon i više nije bilo vode, a trebalo je da se pojavim uživo u programu za 45 minuta. Bila je zima, šest ujutro. Isprala sam malo kosu flašicom od pola litra. Možete da zamislite kakva mi je frizura bila! Od tada ne marim previše."

Nekada ste trenirali odbojku, leti vozite rolere i plivate. Kako provodite zimu?

"Uživam u klizanju i radujem se što je postavljeno klizalište na Trgu. Za skijanje nema vremena ove godine."

Koliko ste zavisnik od društvenih mreža i Instagrama?

"Zavisnik sam od vesti. Od društvenih mreža imam nalog samo na Instagramu, i to od prošle godine. Objavim nekoliko slika mesečno. Ne znam ništa da fotošopujem, ne razumem se u filtere ,ali mi prija komunikacija sa ljudima i na taj način."

Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu i šta priželjkuje u Novoj godini?

"Ovo je jedna od najtežih godina u životu jer se moj otac suočio sa teškom borbom protiv kancera. Ali i po tome što nam je on svima pokazao koliko je borba važna. Presudna. Poslovno, odlazak sa RTS-a posle 15 godina i dobar početak na Prvoj. Što se želja tiče, samo zdravlje. Bez toga ništa drugo nije ni važno ni moguće."

Šta je pogodak, a šta promašaj 2019. u Srbiji?

"Pogodak je završetak izgradnje važnih deonica auto-puta. Iz ličnog ugla to je smanjilo fizičku razdaljinu između mene i moje Hercegovine. Promašaj je niz događaja koji su, nažalost, pokazali da smo duboko podeljeno društvo, bez volje da jedni druge čujemo i razumemo. A to se nikad ne završi dobro", zaključila je Marija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Savic Stamenic (@marijasavicstamenic) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...