NISU IMALI VODE, HRANE, SPAVALI POD NEBOM, SMRŠALI PO 20 KG! Evo gde su završili i šta rade pobednici SURVAJVERA
Foto: Pritnscreen

Imao samo 4 sezone

NISU IMALI VODE, HRANE, SPAVALI POD NEBOM, SMRŠALI PO 20 KG! Evo gde su završili i šta rade pobednici SURVAJVERA

Stars -

Najsuroviji rijaliti "Survajver" imao je samo četiri sezone, ali se i danas dobro pamti!

Takmičari su morali da preživljavaju u prirodi, bez osnovnih sredstava za život i higijenu. Spavali su pod vedrim nebom, snalazili se za vodu i hranu, a neki od njih su smršali i po 20 kilograma!

Prva sezona ovog ekstremnog šouprograma snimana je u Panami, a kao najizdržljiviji u preživljavanju i igricama pokazao se Nemanja Pavlov. Barmen iz Valjeva je danas oženjen i ima dvoje dece, a ostao je upamćen i po jednom incidentu. Nakon pobede i osvojenih 100.000 evra, Nemanja je otvorio kafić u Novom Sadu. Upravo na tom mestu došlo je do tuče između njega i glumca Sergeja Trifunovića.

foto: Pritnscreen

"Imali smo konflikt, ali nije to bilo ništa ozbiljno", izjavio je kratko Pavlov tom prilikom. Sergej i on su se navodno posvađali jer je Nemanja muvao tadašnju glumčevu devojku!

Ljubitelj automobila i vozač kamiona Aleksandar Krajišnik bio je najmladi takmičar „Survajvera" 2010. godine, a iz rijalitija je izašao kao pobednik. On je 100.000 evra uložio u lokal, ali je nastavio da se bavi starim poslom.

"Imao sam ozbiljan udes na motoru, zadobio sam teške povrede i jedva izvukao živu glavu. Nastavio sam da vozim kamion. Posao sam našao u Negotinu i tu sam imao incident prevrnuo sam kamion, ali sve se dobro završilo", rekao je Aca i dodao: "Volim sport. Posećujem skoro sve višeboje, kao što su Lička i Nevesinjska olimpijada, Hajdučko veče, izbore za harambaše itd. Imam brojne medalje sa tih takmičenja".

Pobednik prvog "VIP Survajvera" je Andrej Maričić. Njemu se toliko dopao život u divljini da je postao avanturista i pustolov. On obilazi najzabačenije delove planete, a sve to beleži u autorskoj emisiji "Bez granica".

"Istraživao sam jugoistočnu Aziju, posebno Vijetnam, Kambodžu, Indoneziju, Maleziju, kao i Tajland. Sve su to velike zemlje, pa sam se u neke vraćao kako bih doneo što bolji materijal. Nedavo sam se bacio i na istraživanje Afrike. Živeo sam neko vreme sa plemenom Bušmana u najsurovijim uslovima Tanzanije i to iskustvo nikada neću zaboraviti", objašnjava Maričić zbog čega je zavoleo svoje pustolovine. Zanimljivo je da se sedam godina posle trijumfa u rijalitiju vratio na Filipine i tamo proveo nedelju dana kampujući. Oženio se Marijom Stanisavljević 2016, a kumovi na venčanju su mu bili cimeri sa pustog ostrva Nikola Rokvić i Bojana Barović!

U sledećem VIP izdanju ovog šou-programa prvo mesto zauzeo je maneken iz Beograda Vlada Vuksanović. Pošto se vratio iz Kostarike u Srbiju, zaljubio se u pevačicu Natašu Bekvalac. Vezu su želeli da krunišu brakom, ali su 2013. raskinuli veridbu. Vlada se prošle godine ipak oženio, i to lepom Dominikankom Dahijanom, s kojom je u decembru dobio ćerku Valentinu. Odlučili su da žive u Beogradu i, kako kaže, njegovu suprugu za sada muče srpski padeži!

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Vip

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track