Najnovije vesti

MILI GA OSTAVIO NA CEDILU?! Bio mu je jedini kandidat u ZG, a više mu se i NE JAVLJA!
Foto: Ana Paunković, Nebojša Mandić

bruka

MILI GA OSTAVIO NA CEDILU?! Bio mu je jedini kandidat u ZG, a više mu se i NE JAVLJA!

Stars

Kompozitor je prihvatio mentorstvo Nikoli Stanišiću iz Severne Makedonije, ali nakon toga mu se nije javio

Aleksandar Milić Mili poneo se neprofesionalno prema svom jedinom kandidatu iz "Zvezda Granda", Nikoli Stanišiću iz Skoplja. Frontmen benda "Miligram" obećao je mladiću da će raditi s njim, progurati ga u medije, pa čak i da će za njega angažovati svog stilistu, ali je naprasno prestao da mu se javlja.

Specijalni članovi žirija u prošli petak trebalo je da budu Mili i Šerif Konjević, ali na Košutnjaku se pojavio samo folker. Milić je javio Saši Popoviću da neće moći da dođe, pa je njegov jedini kandidat kog je izabrao - izvisio! Naime, pre tri meseca mladić iz Skoplja predstavio se u takmičenju, a kako mu niko od stalnih članova nije dao glas, Mili je rešio da ga prihvati.

Težak period

"Ja sam obećao Saši da kandidata kog niko neće - ja hoću. Spremi se, imaćeš jako težak period s mojim pripremama. Imaš osmeh, kako si se nasmejao, ja sam rekao 'to je to", rekao je tada Mili i zadobio simpatije gledalaca.

Ipak, kako su prolazili dani, a kompozitor se Nikoli nije javljao, on je sam rešio da kontaktira s njim. O svemu tome detaljno je pričao za Kurir.

Bio srećan

"Bio sam srećan što će mi Mili biti mentor. Rekao mi je kako će raditi sa mnom, bila je ideja da ja izaberem jednu pesmu, a drugu mi je predložio on - da pevam Sinana Sakića. Obećao mi je da će mi spremiti matricu. Rekao je i da će mi dati svog stilistu, kao i da će sa svojim prijateljima iz Makedonije srediti da mediji pišu o meni. Međutim, istakao je da neće moći da se viđa sa mnom jer ima mnogo obaveza, koncerte", počeo je on i dodao da je Milić potom prestao da mu se javlja.

"Prošlo je neko vreme od tada i nije mi se javio. Čuo sam se s produkcijom, oni su mi rekli da će kontaktirati s njim, ali su i meni dali broj da ga pozovem i da se dogovorimo se. Nazvao sam ga i rekao mi je: 'Nikola, izvini, zauzet sam, ne mogu da radim s tobom.' Ja sam ga pitao barem za tu matricu da mi pošalje, on je rekao da hoće, i više se nije javljao. Dve nedelje sam čekao matricu, nekoliko dana pred dolazak u Beograd nisam znao šta ću da pevam, bio sam u haosu. Pozvao sam ga opet i rekao mi je: 'Imam sastanak, ne mogu da pričam, čujemo se kasnije.' Nije se javio", kaže on.

Pravo iznenađenje Nikola je imao i kada je stigao u Beograd na probu.

"Došli smo tamo i meni je Saša rekao da Mili neće doći. Pomislio sam da je bolje da sam ispao u tom krugu nego da mi se ovo dešava. U međuvremenu sam se snašao za matricu, moje kolege su mi pomogle", kaže Nikola.

Kontaktirali smo s Milijem kako bi prokomentarisao ovo, ali on nije odgovarao na naše pozive.

STALNI ŽIRI ŠOKIRAN

Marija Šerifović novi mentor

Članovi žirija bili su iznenađeni kada su na snimanju emisije saznali šta je njihov kolega uradio takmičaru. Posebno je bio besan Đorđe David, koji je opleo po kolegi, ali i Marija Šerifović. Ona je rešila da kandidatu daju šansu za sledeći krug i ponudila se da mu bude novi mentor.

"Marija je ispala pravi car. Hvala joj mnogo. Možda je i bolje što je tako ispalo. Iskreno, želeo sam od početka da radim s njom. Jedva čekam da krenemo da radimo", rekao nam je Nikola.

foto: Nemanja Nikolić

RADIO SA ZVEZDAMA

Ceca, Brena, Vesna pevaju Milijeve pesme 

Frontmen Miligrama sarađivao je s brojnim zvezdama s domaće estrade, najviše s Cecom Ražnatović, za koju je uradio nekoliko albuma. Pored nje, Mili je sarađivao i s Lepom Brenom, Severinom Kojić, Željkom Samardžićem, Vesnom Zmijanac.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Nebojša Mandić, Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...