POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PRAVNIK Stefan Petrušić radi kao advokat a kad ode u pisarnicu uvek se ponavlja ISTA PRIČA!
Foto: Dragan Kadić

Stars OTKRIVA

POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PRAVNIK Stefan Petrušić radi kao advokat a kad ode u pisarnicu uvek se ponavlja ISTA PRIČA!

Stars -

Već dve godine pevač stažira kod Gorana Petronijevića i uskoro će položiti pravosudni ispit, nakon čega će odlučiti da li će se posvetiti muzici ili pravosuđu

Stefan Petrušić, pobednik pete sezone „Zvezda Granda“ iz 2011, možda nije uspeo da napravi zavidnu pevačku karijeru, ali je na dobrom putu da postane uspešan advokat.

foto: Dragana Udovičić

Već duže vreme on radi u kancelariji poznatog pravnika Gorana Petronijevića, gde odrađuje pripravnički staž i sprema se za polaganje pravosudnog ispita. Odlično se snalazi u svemu što dobije kao zadatak na poslu i do sada s njim nije bilo problema, bar je tako rekao Petronijević kad smo ga pozvali za izjavu.

"Stefan je kod nas više od dve godine i sada je u fazi pripreme za pravosudni ispit. On je potpuna suprotnost svemu onome što vidimo na estradi. Iz dobre je porodice, kulturan, socijalizovan, vredan, pametan, ništa ne treba dva puta da mu se govori jer sve odmah shvati i uradi kako treba. Moram da vam priznam da ga nisam puno štedeo, jedino kad negde dalje putuje u inostranstvu zbog koncerata, onda uzme slobodne dane, koje uvek nadoknadi. Jedini problem s njim jeste taj što, kad ga pošaljem u sud do pisarnice, dugo se zadrži. Jedan kolege me zvao i rekao: „Nemoj više da šalješ ovog mladića jer kad on dođe, ne radi pisarnica, svi žele da se slikaju s njim“ (smeh)", kaže advokat.

foto: Damir Dervišagić

O tome da li će se posvetiti advokaturi ili ipak pevanju Stefan još nije odlučio. - Moj savet Stefanu bio je da se ovome posveti, da savlada materiju i dobro nauči ovaj posao. Kasnije će ga život sam opredeliti ili za advokaturu ili za pevanje. Siguran sam da mu ništa neće štetiti u muzici ako bude obrazovan i obučen i za ovo zanimanje. Inače, Stefan se odlično snalazi u krivično-građanskim parnicama, mada sam mu ja predložio da se posveti zaštiti autorskih prava. To je njemu bliska oblast jer se bavi muzikom, a s druge strane, u Srbiji mi nemamo dobrog pravnika iz te oblasti - dodao je Goran.

Petronijević je jedan od najuglednijih i najuspešnijih srpskih advokata. U dugogodišnjoj karijeri zastupao je mnoge javne ličnosti, a često je bio branilac i pred inostranim sudovima, kao što je bio slučaj Radovana Karadžića pred Haškim tribunalom.

I ONI SU POBEDILI, A NIGDE IH NEMA

BEZ KARIJERE NA ESTRADI

foto: Kurir

Poduži je spisak pobednika „Zvezda Granda“ koji nisu uspeli da zablistaju i pored toga što su ostvarili trijumf u najprestižnijem muzičkom takmičenju. Pored Stefana, ni Dušan Svilar, pobednik treće sezone, nije napravio spektakl na estradi, završio je solo pevanje na Muzičkoj akademiji, a nije se istakao ni Crnogorac Darko Martinović (šesta sezona). Publika u regionu skoro da se i ne seća Ibre Bublina (10 sezona), Alekse Perovića i Risteta Ristevskog (11 sezona) i Anida Đušića (12 sezona).

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević Foto: Dragan Kadić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track