UZELI 500.000 €, 321 DAN BILI U RIJALITIJU! NJEGA JURILA MURIJA, TUKLI SE! Evo gde su i šta rade svi pobednici PAROVA!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

Život im rijaliti

UZELI 500.000 €, 321 DAN BILI U RIJALITIJU! NJEGA JURILA MURIJA, TUKLI SE! Evo gde su i šta rade svi pobednici PAROVA!

Stars -

Rijaliti "Parovi" emituje se već devet godina, a četvrta sezona ovog programa trajala je 321 dan i upisala se u istoriju kao najduži „lajv“ televizijski format do sada.

Tokom prvog serijala 2010. takmičari su se borili kao ljubavni parovi za nagradu od čak 500.000 evra. Trijumfovali su model Zorica Dukić i karatista Miloš Riki Vuković, koji su ubrzo posle „Parova" raskinuli. Dukićeva je novac uložila u frizerski salon, a Riki u biznis. Dok je sportista prekinuo „rijaliti karijeru" i živi u Emiratima sa suprugom Teom i ćerkom, Zorica se pojavila u trećoj sezoni „Parova“ i započela vezu s Nenadom Marinkovićem Gastozom.

foto: Dragan Kadić

Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao. U drugoj sezoni nagradu od 100.000 evra osvojili su Stevan Radivojević i Aleksandra Saška Matić. Stevan je otvorio frizerski salon i dobio mnogo mušterija, među kojima su zvezde poput Cece i Anastasije Ražnatović, Ane Ni- kolić, Mie Borisavljević...

Tokom trećeg serijala takmičari su se borili individualno, a pobednik je bio bogatiji za 45.000 evra. Tron je osvojio Nenad Marinković Gastoz, koji je i danas popularan. Snimio je nekoliko hitova, a u „Parove“ se vratio i u šestoj sezoni i uzeo duplu krunu.

On se pokazao kao veliki zavodnik, pa je tako urijalitiju smuvao Macu Diskreciju i Natašu Saviju, a posle toga i pobednicu. "Zadruge 2" Lunu Đogani.

foto: Damir Dervišagić

Pobednica najduže sezone Ružica Veljković odnela je nagradu od 30.000 evra. Bivša članica grupe "Models" osvojila je publiku priznanjem da se godinama borila sa alkoholizmom, kao i da je tokom veze sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem bila žrtva nasilja, te da je abortirala kad je zatrudnela s njim. Posle „Parova" Ružica se oprobala kao voditeljka muzičkog kampa „Maldivi", a zatim je snimila i pesmu "Bezobrazno blizu". U martu prošle godine rodila je devojčicu, a spekuliše se da je otac biznismen iz Švajcarske, dok ona njegov identitet drži u tajnosti.

foto: Dragana Udovičić

Sa 30.000 evra u džepu iz „Parova 5" izašla je Dalila Dragojević. Tamo je započela vezu sa Mladenom Vuletićem, da bi na kraju završila sa Dejanom Dragojevićem, za kog se i udala 2017. U istoj sezoni s njima je bio i Dejanov brat David, koji je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić. Kako se njih dve nisu podnosile, došlo je do sukoba i između braće. Ona je sa Dejanom ušla kojoj je pobedio Gastoz. Dalila i Dejan su sagradili kuću u Bosni, otuđili se od porodice Dragojević, a ove godine su učestvovali u „Zadruzi 3".

Iz rijalitija su pobegli i Pinku moraju da plate 100.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Aktuelni pobednik "Parova" je Mladen Vuletić, koji je danas vlasnik kafane u blizini Kragujevca i kioska brze hrane u Beogradu. Poznat je po priči da je imao aferu sa Marijom Kulić, kao i da je Dalila varala muža sa njim.

- Sa njom sam se grlio i ljubio na bazenu, pričali smo o prošlosti. Tad je bila sa Dejanom u braku! - ispričao je kršni Crnogorac, koji je brzo spiskao nagradu od 35.000 evra: "Kupio sam BMW i svima sam stavio do znanja ko je tata rijalitija".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track