ĐOGANIJEVA NAPRAVILA PRAVI SKANDAL: Luni na crvenom tepihu UKRADENA BUNDA, nije mogla da se SMIRI!
Foto: ATI Images, Damir Dervišagić

Kraljica drame

ĐOGANIJEVA NAPRAVILA PRAVI SKANDAL: Luni na crvenom tepihu UKRADENA BUNDA, nije mogla da se SMIRI!

Stars -

Novopečena pevačica je nehajno spustila krznenu jaknu tokom slikanja, a kada je zaboravila gde ju je stavila, počela je da urla.

Luna Đogani napravila je skandal na dodeli MAC nagrada jer je izgubila skupocenu bundu.

Izgleda da novopečena pevačica od silnih nastupa i angažmana ne zna gde udara, pa je počela da gubi glavu i zaboravlja stvari.

Na ceremoniju Luna je došla raspoložena, a to je trajalo sve do trenutka dok nije otišla u bekstejdž. Tada je shvatila da joj nestala bunda koju je platila više hiljada evra.

foto: Damir Dervišagić

- Luna je na MAC došla s prijateljima i menadžerom, a ispred ulaza je jednom od njih dala bundu da joj pričuva dok se slika na crvenom tepihu i daje intervjue. Saradnik koji joj je čuvao skupoceno krzno joj je u jednom momentu prišao i rekao da mora da ide i da je jaknu ostavio u bekstejdžu, na šta je ona klimnula glavom. Kada je otišla iz scene, Luna je uzela bundu i ogrnula je, ali kako su joj prilazili ljudi da se slikaju s njom, nehajno ju je negde spustila. Nakon pola sata, kada je shvatila da je nema, da ju je izgubila iz vidokruga, počela je da se buni - počeo je izvor koji je bio prisutan tokom ove neprijatne scene i dodao:

- Počela je da galami, da se dere i priča da joj je nestala vredna stvar. Ponavljala je da ju je neko ukrao, da li je moguće da nigde nije bezbedno i da će kad-tad saznati ko ju je uzeo. Prijatelj joj je prišao i pokušao da je smiri, a neki od prisutnih su se dali u akciju traženja krzna. Nakon desetak minuta šetnje po bekstejdžu uspeli su da je nađu. Luna se posle izvinjavala na neprijatnosti i scenama koje je priredila i rekla da je bila nervozna, kao i da je to bunda koju je kupila od svoje prve zarade - kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / J. STUPARUŠIĆ, Foto: ATI Images, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja