SADA JE PRAVI TRENUTAK DA REZERVIŠETE LETOVANJE! SAMO U TRAVELLAND-U POPUSTI DO 58% KOJI ISTIČU DANAS I SUTRA!
Foto: Promo

SADA JE PRAVI TRENUTAK DA REZERVIŠETE LETOVANJE! SAMO U TRAVELLAND-U POPUSTI DO 58% KOJI ISTIČU DANAS I SUTRA!

Stars -

Tražite kvalitetan, moderan i udoban smeštaj za porodično letovanje u Grčkoj? Požurite jer uz ,,Travellandove’’ popuste do 31. januara i 01.februara možete obezbediti sebi odmor po cenama sniženim i do 58%! Ne čekajte već iskoriste ovu pogodnost i priuštite sebi odmor za pamćenje još danas!

Odmor iz snova bez sumnje je zagarantovan u Porto Carras hotelima. Hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu jedan je od najvećih i najluksuznijih kompleksa, ne samo Grčke, već čitave Evrope! Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, teren za golf, jezero, SPA, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, kafiće, diskoteke i barove, bazene, fitnes centre i brojne druge mogućnosti da svoj odmor učinite nezaboravnim. Izaberite jedan od luksuznih hotela ovog velelepnog kompleksa: Porto Carras Meliton ili Porto Carras Sithonia i uživajte uz popuste do čak 58%

foto: Promo

U divnom parku sa borovima i maslinama, u naselju Kriopigi, smešten je Kassandra Palace Hotel 5*. Njegova plaža je označena Plavom zastavicom, što svedoči o čistoći i lepoti. Hotel u ponudi ima centralni restoran, barove, nekoliko prodavnica, bazen za decu i odrasle, igralište i klub za decu, nekoliko prodavnica. Od 2012, kada je Kassandra Palace Hotel potpuno renoviran, napravljen je potpuno nov unutrašnji bazen, fitnes centar i spa centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane obavljaju kvalifikovani i iskusni stručnjaci. Sobe su svetle i prozračne, klimatizovane i poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-frižider. Aktuelan je popust do 45%, pa 7 noći za dvoje odraslih možete platiti 415€, a očekuje Vas i dodatnih 5% popusta za celokupne uplate!

Novi hotelski kompleks, Portes Lithos Luxury Resort 5*, smešten je nadomak centra mesta Nea Potidea, na sopstvenoj peščanoj plaži. Poseduje glavni bar, bar na bazenu, kao i bar – restoran na plaži, restoran, 4 bazena, spa centar, teretanu, aerobik i jogu. Za zabavu najmlađih gostiju tu su igralište i mini-klub. Uz ove i druge sadržaje, kao i dnevni animacijski program, zabava u Portes Lithos Luxury Resort – u je zagarantovana! Sve sobe su moderno opremljene i poseduju terasu ili balkon. U ovom luksuznom hotelu možete uživati uz popust do 48%!

foto: Promo

Portes Beach Hotel 4* okružen je zelenilom i smešten na samoj plaži, u blizini slikovitog mesta Nea Potidea. Gostima hotela su na raspolaganju TV sala, barovi, wi-fi u javnim delovima hotela, parking, parking, kiosk. U restoranu hotela služe se internacionalna jela, kao i tradicionalna grčka kuhinja. Za rekreaciju gostiju tu su: bazen, dečje igralište, bilijar, sportovi na vodi i još mnogo toga. Za ovaj hotel aktuelan je popust do 41%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 14 godina možete platiti 540€!

Između Kasandre i Sitonije, u Psakudiji, prekoputa peščane plaže nalazi se Cronwell Sermilia Resort 5*. U odličnoj hrani možete uživati u dva restorana, od kojih se jedan nalazi na krovu i pruža prelep pogled na more, a uz omiljeno piće se možete opustiti u nekoliko barova. Tu su i: besplatan parking, bazen, klub za decu, deo za relaksaciju sa bibliotekom, spa centar sa saunom, jacuzzi, hamam. Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. Aktuelan je popust do 37%!

foto: Promo

Cronwell Platamon Resort 5* se nalazi na plaži između Platamona i Nei Porija i jedan je od najlepših i najposećenijih porodičnih hotela u ovoj regiji. Hotel je idealan za porodice sa decom, poseduje dečje igralište i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Gostima su na raspolaganju i: restorani i barovi, parking, sala za konferencije, besplatan wi-fi internet u javnim delovima hotela, besplatne ležaljke na plaži, bazeni i brojni sportski sadržaji. Posebno se izdvaja veliki Spa centar koji nudi jedinstveno velnes iskustvo. I za ovaj prelepi luksuzni hotel aktuelan je popust do 37%!

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, odmah pored mora. Dion Palace je prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. U okviru SPA centra postoje i dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretanu, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Osim toga, gostima su na raspolaganju i TV sala, igraonica, 3 sale za koferencije, VIP klub, otvoreni bazeni i brojne druge pogodnosti. U pogodnostima ovog hotela možete uživati uz popuste do 45%!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track