NIJE SAMO DARKO LAZIĆ OTIŠAO POD NOŽ! Ove zvezde uradile su isto da bi smršale, PROBUŠENA KAŠIKA nije bila dovoljna!
Foto: Damir Dervišagić

bili su spremni na sve

NIJE SAMO DARKO LAZIĆ OTIŠAO POD NOŽ! Ove zvezde uradile su isto da bi smršale, PROBUŠENA KAŠIKA nije bila dovoljna!

Stars -

Pevač Darko Lazić protekle nedelje skupio je hrabrosti i otišao pod nož, posle duže borbe sa viškom kilograma. Naime, problem koji ga je mučio odrazio se na njegov oporavak posle teške saobraćajne nesreće, u pitanju nije bila estetika.

Posle dužeg razmišljanja, rešio je da preduzme drastične mere, a ne da samo "probuši kašiku".

"Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend", ispričao je izvor blizak pevaču, koji nije jedini koji se poslužio ovom metodom.

Ana Nikolić navodno je, tajno, pre pola godine otišla na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mesec dana izgubila 15 kilograma. Kako je pevačica nakon porođaja imala velike problem sa viškom kilogramima, kojih nikako nije mogla da reši pomoću dijeta i raznih tretmana, Ana se odlučila na radikalnu i bržu promenu.

Ona je za ovu intervenciju iskeširala od 5.000 do 10.000 evra.

"Nikolićeva je zaista skoro pa na sve načine pokušala da smrša. Trudila se, išla kod raznih nutricionista, ali kilogrami se nisu gubili onako kako je ona zamislila, niti je pevačica bila zadovoljna svojim izgledom. Kada je otišla u Podgoricu, uradili su joj detaljno sve analize, nakon čega su ustanovili da bi u pevačicinom slučaju najbolje rešenje bio takozvani crevasti želudac", rekao je izvor blizak Ani.

foto: Damir Dervišagić

Dejan Milićević nakon operacije za samo nedelju dana oslabio 20 kilograma!

"Probao sam sve žive dijete i tablete za mršavljenje, ali sve je imalo jo-jo efekat i kilogrami su mi se vraćali. Išao sam i kod najboljih nutricionista na Balkanu, ali pomoći nije bilo. Imao sam 143 kilograma i zbog toga su me bolela kolena i teško sam ustajao. Kuma mog druga uradila je operaciju smanjenja želuca i kada sam video njene rezultate, odlučio sam se i ja na taj korak", rekao je jednom prilikom Milićević.

foto: Damir Dervišagić

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 jedna je od javnih ličnosti koja se, inače, među prvima podvrgao ovom zahvatu. Operacija je kod Bokija i te kako urodila plodom, te se za vrlo kratak vremenski period "prepolovio".

Međutim, kako se navodi, ono što se iskomplikovalo, u njegovom slučaju, je to što je nedugo nakon operacije uhapšen, a ne baš najbolji uslovi u zatvoru uticali su na to da se njegovo zdravstveno stanje naglo pogorša. Boki je danima konstantno povraćao.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track