ZBOG BANETA PIJEM LEKOVE ZA SMIRENJE! Majka Jasmina nikad iskrenija: Samo gledam to i mislim ZAUSTAVI SE, IDI DA LEGNEŠ!
Foto: Printscreen

oglasila se nakon ČOLAKOVOG pomirenja S IVANOM

ZBOG BANETA PIJEM LEKOVE ZA SMIRENJE! Majka Jasmina nikad iskrenija: Samo gledam to i mislim ZAUSTAVI SE, IDI DA LEGNEŠ!

Stars -

Iako roditelji nimalo nisu oduševljeni ćerkinim izborom, Ivana Krunić pomirila se sa Banetom Čolakom, te nastavila rijaliti ljubav u Beloj kući "Zadruge". Sa druge strane, Jasmina Čolak podržava sina Baneta šta god da on odlučio, ali ističe da joj nikako nije lako da ga gleda kada pati.

Šta više, ona je priznala da nekad zbog nervoze i stresa pije lekove za smirenje.

foto: Printscreen

"Svaki roditelj svome detetu želi najbolje, tako su verovatno razmišljali i Ivanini roditelji kada su joj poslali čestitku u kojoj je pisalo da se odvoji od Baneta. Dok sam gledala Baneta u drugoj sezoni, prošla sam golgotu, ali mi nije padalo na pamet da mu kažem da prekine tu vezu. Ne znam da li su Ivanini roditelji na lekovima, ali, gledajući Baneta ponekad i meni nije dobro pa popijem lekove za smirenje. Sve što se tamo dešava baš teško podnosim. Gledam, nerviram se i mislim se u sebi: 'Bane, sine, zaustavi se, idi da legneš, pokrij se jorganom po glavi, pusti neka prođe", ispričala je Jasmina.

"Tačno je da on mnogo priča, ali to je njegov način da se izbori sa stresom", zaključila je ona

foto: Printscreen/ Youtube

Kurir.rs/SrbijaDanas/Alo/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track