PETRUŠIĆEVA JE I RANIJE PRAVILA VELIKE SKANDALE: Evo kako je Slađa ŠOKIRALA sve u prošlosti! STRAŠNO! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

BURAN ŽIVOT

PETRUŠIĆEVA JE I RANIJE PRAVILA VELIKE SKANDALE: Evo kako je Slađa ŠOKIRALA sve u prošlosti! STRAŠNO! (VIDEO)

Stars -

Slađana Petrušić juče je polomljenim staklom isekla vene, a nakon ukazane pomoći puštena je na kućno lečenje. Ovo nije prvi put da je učesnica rijalitija napravila haos.

Nekadašnja voditeljka i učesnica "Parova" 2015. godine je napala Jelenu Golubović, zbog čega je u julu ove godine u Trećem osnovnom sudu u Beogradu doneta prvostepena presuda prema kojoj je osuđena na šest meseci zatvora.

foto: Happy screenshot

SLAĐA PETRUŠIĆ UŠLA U PAROVE! Prvi put oči u oči sa Jelenom Goluboivić posle SUĐENJA: Grebaćeš da izađeš napolje! (FOTO)

"Šest meseci nanogice zbog par vaspitnih Golubici mora se odraditi. U tih šest meseci ne smem pipnuti nikog u zološkom vrtu gde ću biti, jer ću završiti u bajbukani! Biće napeto! Životni izazov! Odbrojavamo sitno i dižite zavese! Neki će biti iznenađeni, a neki uvređeni", napisala je Slađa tada u okviru svoje objave.

Tome je prethodio problem sa zdravljem koji je Slađana imala, a kako je sama otkrila, doživela je infarkt. Inače, ova voditeljka je bila u centru skandala kada je nasrnula na goste emisije koju je vodila, Ninu Prlju i Tina Mlivića. Nekadašnji učesnici "Parova" Nina i Tin neposredno posle emisije ostali su u studiju kada su sa voditeljkom ušli u verbalni sukob, posle čega je došlo i do fizičkog obračuna. Ona je udarila Tina, zbog čega joj je hrvatski muzičar zapretio tužbom.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track