POBEDIO NA FARMI PA NESTAO! Memo OTKRIO s kim se KEBA potukao zbog SEVE i zašto emisiju sa Vranješom nikada nije PUSTIO
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Facebook Printscreen

Najviše ga umorio fudbaler

POBEDIO NA FARMI PA NESTAO! Memo OTKRIO s kim se KEBA potukao zbog SEVE i zašto emisiju sa Vranješom nikada nije PUSTIO

Stars -

Sarajevski slikar i voditelj, Sulejman Memo Haljevac (37), pobeda "Farmi" otrkio je koliko mu je danas teško da radi sa pevačima i priznao koji mu je sagovornik bio najteži za saradnju.

"Ja sam sasvim slučajno ušao na "Farmu" i na kraju pobedio. Znaš kako se kaže, bila slaba kvota na mene, bio sam autsajder i na kraju sam pobedio! Pobeda mi je mnogo toga donela, pre svega puno para u svim poljima, popularnost i, eto, na kraju sam ušao u politiku", rekao je Memo, koji se nadovezao o prilikama u Bosni.

foto: Printscreen/Youtube

"Bosna je nekako postala mesto veliko provoda, a gde je puno alkohola i droge tu je i belaj. Tamo gde su ljudi pijani bude svega", rekao je Haljevac.

Pored slikarstva koje mu je ogromna ljubav, Memo je poslednjih godina uplovio i u novinarske vode. Pokrenuo je emisiju u kojoj je ugostio dosta popularnih ličnosti sa teritorije čitavog Balkana.

Memo nam je otkrio koliko je zapravo težak posao voditelja i koji sagovornik mu je bio "najteži".

"Keba me je onako baš iznenadio. Imali smo dogovor, a njemu je tada valjda tu bila snajka, pa je bio ufuran pred snajkom i nije hteo da uđe u auto sa osobom sa kojom je bio dogovor. On je odbijao da sedne sa tim čovekom u auto, taj čovek se uvredio valjda zbog toga, oni su se tu pogurali i možda razmenili neke udarce, a ja u potpunom ludilu umesto da snimim kao pravi novinar, ja sam ih samo rastavljao", ekskluzivno je otkrio Memo.

foto: Ana Paunković

"Teško mi je bilo sa Ognjenom Vranješom. To je bilo najteže snimanje. On se meni javio, a nisam ni očekivao jer ga nisam ni znao. On se javio da kaže sve, eto, što je hteo da kaže, ali je posle stalno zvao pa zahtevao i pričao "seci ovo, seci ono". Eto ta emisija, dok smo je montirali, me je jako umorila. Ali, ostavio sam za crne dane nekih 7 minuta koje nisam pustio", otkrio nam je Haljevac.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track