MARINA VISKOVIĆ SE IZOBLIČILA: Raskinula s dečkom pa otrčala kod plastičara
Foto: Dragan Kadić, Screenshot

Stars Priča nedelje

MARINA VISKOVIĆ SE IZOBLIČILA: Raskinula s dečkom pa otrčala kod plastičara

Stars -

Marina Visković danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj estradi, a za to može da zahvali plastičnoj hirurgiji. Međutim, nekoliko godina nakon prve estetske operacije ona je opet otišla pod nož i doradila se.

Kažu da je raskid veze prelomni trenutak kada žena odluči da promeni nešto na sebi. Dok „obične“ devojke promene frizuru, boju kose, neke se odvaže na drastičnije promene. Jedna od njih je Marina, koja je svega nekoliko meseci posle raskida desetogodišnje veze s Mirkom Vukotićem posetila plastičara.

foto: Screenshot

Na novim fotografijama pevačice vidi se da je ponovo dorađivala usta, a radila je i na peglanju bora i popunjavanju jagodica hijaluronom. Očigledno je da je razlog za to raskid, o čemu je pričala. - Prošla sam teški, emotivni period. Ja sam čak za jednu pesmu napisala tekst, ali sada nisam imala snage za to, čuvam je za kada budem spremna, mnogo je emotivna - rekla je Marina.

Pevačica je ranije otvoreno govorila o plastičnoj hirurgiji i otkrila da je ugradila silikone u grudi i usta. Ostaje da vidimo da li će progovoriti i o novim zahvatima.

Kurir.rs/ J.S. Foto: Dragan Kadić, Screenshot

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track