RADA OSTALA BEZ 5.000 EVRA VREDNOG MIKROFONA: Pevačica doživela OGROMNU neprijatnost na aerodromu! DRAMA!
Foto: ATA Images

POTERAO JE MALER

RADA OSTALA BEZ 5.000 EVRA VREDNOG MIKROFONA: Pevačica doživela OGROMNU neprijatnost na aerodromu! DRAMA!

Stars -

Rada Manojlović doživela je ozbiljnu neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrednog 5.000 evra.

"Kada god ide na nastupe, Rada ne nosi mnogo stvari. Uglavnom spakuje jednu ili dve haljine, dva para cipela, neseser s šminkom, odeću i obuću za put, odnosno sve ono što može da stane u kofer standardne veličine. Ali gde god da ode, Rada mora da ponese i mikrofon koji je kupila pre godinu dana i za koji je izdvojila veliku sumu", kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je Rada oduvek nosila mikrofon u koferu.

foto: Printscreen/Premijera

"Budući da svakog vikenda nastupa u inostranstvu, Rada je mikrofon uvek nosila u posebnoj kutiji, koju je pakovala u kofer. Tako je bilo i ovog puta, ali sada nije mogla ni da nasluti da će biti takav baksuz i da će izgubiti svoje stvari na aerodromu", kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica odmah napisala prijavu za izgubljene stvari.

"Službenici su joj odmah objasnili da će sve stvari koje je imala koferu biti vraćene, ali da će morati da sačeka nekoliko dana", rekao je izvor i dodao da je pevačica za mikrofon iskeširala mnogo novca.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track