MAJKA BEKVALČEVE ULAZI U ZADRUGU?! Miri nije cilj NOVAC, a ni popularnost, već samo JEDNO! Najviše je KRIVA NATAŠA!
Foto: Printscreen/Instagram

DA LI JE MOGUĆE?

MAJKA BEKVALČEVE ULAZI U ZADRUGU?! Miri nije cilj NOVAC, a ni popularnost, već samo JEDNO! Najviše je KRIVA NATAŠA!

Stars -

Mira Bekvalac navodno uveliko pregovara o ulasku u Zadrugu. Njen motiv nije niti novac, niti popularnost, već želja da se ćerkama "osveti".

Majka Nataše Bekvalac navodno je dobila pounudu za ulazak u rijaliti, a ponuđen joj je veliki honorar.

Izvor kaže da je Mirina želja da u rijalitiju izblamira svoje ćerke kao što su one nju blamirale svih ovih godina, a pre svega Natašu, koja joj je najviše stresnih situacija tokom života priredila.

foto: Printscreen Amidži šou

"S Natašom je preživela svašta. Od kreiranja kostima i osmišljavanja koreografije kada je imala deset godina, preko poslovnih i ljubavnih brodoloma, razvoda i pogrešnih životnih izbora... Više puta joj je rekla da će joj jednog dana vratiti za sav pretrpljeni stres i sada joj se ukazala prilika za to", ispričao je izvor.

"Natašina mama je jako duhovita žena, pa ni sami još uvek nisu sigurni da li je ozbiljna ili se šali kada kaže da će ući u "Zadrugu". Ipak, nije im svejedno jer je ona ponudu zaista dobila. S druge strane, znaju da od nje svašta mogu da očekuju, pa s pravom strahuju. Mira zasad govori da će ući, a da li će se na kraju to i obistiniti, ostaje nam da vidimo", kaže izvor.

"Mira je jedan car od žene, zapravo najveći car na svetu celom i najduhovitija žena koju ja poznajem. Iskreno se nadam da se ona samo šali i da od njenog ulaska u "Zadrugu" nema ništa", rekla je Nataša u emisiji "Ami Dži" kroz smeh.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja